NY HÅRDISK ÄR ETT MÅSTE NU!

Så att jag kan börja blogga lika mycket som förut igen, jag har ju blivit asdålig på att skriva här på bloggen. Vill ha en ny design!! Men jag ska försöka fixa min dator idag, och om jag inte hinner idag så ska jag ändå försöka uppdatera mera ändå, med mammas data, även fast den är så dryg och tråkig.. 

Och god morgon förresten, hoppas att ni sovit gott!! 
Själv somnade jag nån gång mellan 00 och 01 inatt, ovanligt! Brukar aldrig somna så tidigt, även fast det är skola. Men det var skönt att sova lite längre än vanligt! Måste försöka sova mera på nätterna jag.. 

Men nu ska jag lyssna på musik och fixa mig, börjar om en timme, så dags att börja nu kanske. 
Är det bara jag som hatar att välja kläder på morgonen? Det slutar alltid med att jag går till skolan med mjukiskläder nästan. Hatar det, ska försöka börja lägga fram kläder på kvällen innan istället, fast det har jag ju tänkt att börja göra länge, men ändå blir det inte så.. 

Bjussar på en bild på mig och älskipäälski. Redigerade den i PicsArt, en fotoredigeringsapp som jag har på telefonen. Ganska bra app faktiskt! Kommentarer
Postat av: BEXOLLILA.

ja det kan jag förstå

2012-01-19 @ 11:37:42
URL: http://bexollila.blogg.se/
Postat av: PIADINA

Va det du som vann? Check it out ;)//PIADINA

2012-01-19 @ 20:44:51
URL: http://piadina.blogg.se/
Postat av: Matilda

SV: Låter härligt :) Ställ förresten gärna en fråga till mig i min frågestund som du hittar här: http://missbuttercup.blogg.se/2012/january/utkast-jan-18-2012.html#comment :)

2012-01-19 @ 21:47:55
URL: http://missbuttercup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0