Gott nytt år!

Hoppas att alla får en grym kväll! Nu ska jag fixa mig och äta och sånt. Bloggar något mera innan jag drar ut, puss&kram!



Go'morron på er!

Nu har även jag vaknat och nu sitter jag och väntar på att Gustaf ska komma hit också ska vi åka ner på stan till dampchrille! Tänk att idag är det sista dagen av 2011, hoppas att eran sista dag av året blir underbart bra! :D 

Fick förslag igår om att jag ska lägga ut outfit's på min blogg, vad tycker resten av läsarna om det? :-)

Jag måste verkligen se den här filmen när den kommer ut!

Det här är verkligen en film som jag SKA se! Den verkar vara så grymt jävla bra! Får rysningar!!


GE MIG FÖRSLAG

Har ni några roliga förslag om vad jag ska skriva om? Har ni något speciellt ni vill att jag ska skriva om på min blogg? Till exempel att jag ska ha frågestund eller något? Kom med några roliga förslag! :D

Elvis Presley!

Hej allihopa! Nu är jag hemma igen, och jag måste säga att det var nog grymt bra att jag fick komma till gymnasiet och titta litegranna idag, för att nu har jag lite mera funderingar på vad jag ska söka för linje! 
Just nu sitter jag och cammar med Emina, och vi snackar om allt möjligt! Hon kan verkligen vara en härlig liten prick ibland! ;-) 


Tänkte även visa er teckningen som jag ritade till farmor och farfar i julklapp. Blev väldigt dålig kvalité på bilden, men den får duga! 



Teckningen var inte riktigt klar här heller, som ni ser så är den fortfarande alldeles fläckig på den här bilden. Men jag hann inte knäppa något kort när den var helt klar! :-)

Åker iväg en stund med mammilou!

Ska åka upp på Gymnasiet med mamma och titta lite där med Maria, hon som ska hjälpa mig att söka till gymnasiet och sånt. Eftersom att jag missade när dom hade öppet hus där på grund av några anledningar, så fixade Maria att jag och mamma skulle få komma dit på lovet och titta lite istället, AWESOME! Grymt snällt av Maria!! 
Sen efteråt åker jag och mamma på stan och fikar lite, och har jag tur så kanske jag hittar något roligt att shoppa med mig hem också.. Man kan ju hoppas, men oftast brukar inte jag hitta så roliga saker i den här lilla staden!

Och här ska ni få några lugna låtar som är sköna att lyssna på såhär på morgonkvisten! ;-) 
Säkert! – Någon gång måste du bli själv
Eminem – Space Bound
Adele – Someone Like You
Lenny Kravitz – Stillness Of Heart
Soulja Boy – Grammy
Magnus Uggla – 1:a gången
Elvis Presley – In The Ghetto
Bob Dylan – Blowin' In The Wind
Gavin DeGraw – Sweeter

Ha det bra så länge, PUSS&KRAM!

Nu säger jag godnatt!

Ska kolla på ett avsnitt av "The fresh prince of Bel Air" nu, och sen ska jag sooova! Ska upp tidigt imorgon :( 

Kommer ni ihåg den gamla serien? SÅÅ GRYM! Brukade titta på den med mamma när jag var liten, även fast jag inte fattade ett skit eftersom att jag inte kunde läsa texten, men jag brukade skratta när mamma skrattade! Haha.. Också gillade jag låten som är i början. 



Kollar på Southpark!

Älskar southpark, min humor på pricken!

Tänkte även berätta att jag vann en tävling om att bli "dagens blogg" 
Och nu tänkte jag länka den här gulliga tjejen som hade tävlingen. Bara för att vi känner varandra litegrann från när hon bodde i Hudik! 

Så nu tycker jag faktiskt att alla ska gå in och ta en titt på hennes ursnygga blogg!

Alice Forslund

♥ GYM CLASS HEROES! ♥

Den 17 januari 2012 kommer mina älskade Gym Class Heroes till Stockholm! JAG VILL DIT! Det är typ min högsta dröm att få se TRAVIE MCCOY i verkligheten! Han är så jävla snygg!! Jag och han har en framtid tillsammans, och jag tror att det här kommer bli början av allt :')


Man får ju drömma iallafall... 




ÄGD! hahah...




Gud vad jag har bra humor! :D HAHA!

Snart är år 2011 slut.. här är en tillbakablick av mitt år!




Och det finns ju så himla mycket mer bilder, men dom orkar jag inte lägga ut just nu. Får se om jag lägger ut dom någon annan gång :-) 


Tack alla mina kära vänner som har gett mig ett underbart och oförglömligt år! ♥

Hahaha!


wishes for 2012..


Go'morron!

Orkar inte skriva ett superlångt inlägg just nu, men hoppas att ni har sovit gott alla söta. 

Jag är med och tävlar om att bli dagens blogg på den här tjejens blogg: http://bexollila.blogg.se kika in där ni också! :D

Dags att slagga snart..

Känner att jag börjar bli trött och borde sova. Nu ska jag gå och borsta gaddarna, och sen ska jag smörja mina läppar med 36 lager idomin, bara för att dom gillar att jävlas med mig och vara torra, så att nu kommer jag bli värsta superidominfjortisen. GODNATT! 



Hahahaha, humor, humor, min älskade humor!

Sitter och kollar på gamla bilder och.. FAN VAD JAG SAKNAR SOMMAREN 2010


Andrahandsval.

Jag hatar att vara ett andrahandsval.
Jag tror nog att dom flesta faktiskt har kännt den känslan någon gång, att dom blir tagna i andrahand. Och det är verkligen ingen rolig känsla. Skulle egentligen ner till bg och umgås med vänner och ha kul. Men blev bara helt plötsligt less och började tänka igenom en massa saker. Och jag måste bara skriva av mig lite. Ska ge er två exempel som verkligen får mig att känna mig som ett andrahandsval. 
• En bästavän, den som man umgås med hela tiden, dag ut och dag in. Det har hänt flera gånger, vi har planerat att vara med varandra, vi är med varandra. Ska dra till BG (brandgaraget, som är en ungdomsgård här i Hudik) tillsammans, men när vi kommer dit så är hon med andra vänner direkt, och sen sticker iväg med dom, utan att säga ett ord. Och visst, jag har ju också en massa andra underbara vänner som jag umgås med där, när hon gör sådär. Men ändå, varför gör man så? Och sen att man kan gå runt och låtsas som om att det inte vore något problem alls. Men för mig är det faktiskt ett problem, jag tycker inte att man gör så, och värre blir det ju när man sen skickar flera sms och frågar vart hon är och varför hon drog, också får man inget svar. Vad är det för stil? Gör man så mot en 'bästavän'? 
• En annan sak som får mig att känna mig som det där jävla andrahandsvalet är när en kille säger så sjukt jävla gulliga saker till en. Och man litar verkligen på orden man får. Men sen får man reda på att man inte är den ända som har fått dom orden av den killen, att det finns fler tjejer. Också blir man självklart ledsen och besviken när man får reda på något sånt. Men efter ett tag så kommer killen tillbaka och ber om ursäkt, också ger man honom en till chans, också fortsätter det på samma sätt. Och man ger nya chanser hela tiden. Bara för att man tycker om honom så mycket, och för att man vill verkligen kunna lita på honom. Men samma sak händer hela tiden och man mår så jävla dåligt. Och om man frågar varför vi inte är tillsammans, så svarar han att han inte är redo att ha ett nytt förhållande efter sitt förra. Men egentligen beror det på att man inte är den ända tjejen som han håller på med. Men sen har han helt plötsligt ett förhållande med en tjej på facebook. Också mår man så jävla dåligt att man inte har lust att göra någonting alls. Men även fast han har en flickvän, så fortsätter han som förut och säger en massa saker som att han älskar mig och sånt. Och fortfarande tror man på orden man får, bara för att man är så jävla dum och inte vill tro något annat. Också säger han att hans förhållande med den andra tjejen inte är på riktigt, och även det trodde jag på först, tills jag började höra en massa andra saker från andra personer. Också sa jag att han antingen skulle ta bort förhållandet på facebook och allting, för att bevisa för mig att det inte var på riktigt. Och han sa att han skulle göra det, men sen gick det EN MÅNAD, och det var fortfarande kvar. Och då fick jag nog, också sa jag att "okej, du har valt att ha det här förhållandet med henne, men nu ska du fan inte komma till mig igen när det tar slut heller, för nu har du fått alldeles för många chanser". Det tar slut, och vad händer? Jo han kommer krypande efter mig. Självklart fattar jag att jag är ett andrahandsval. Hur fan har man hjärta till något liknande? Blir så arg & ledsen. Usch. 

HATAR ATT VARA ETT ANDRAHANDSVAL!




Och jag brukar verkligen inte vara en negativ person som skriver en massa deppgrejer, men nu har jag alldeles för mycket skit i mitt huvud, så jag kände bara att jag måste skriva av mig lite.

♥ älskar låten

Pacewon – Design in Malice (feat. Young Zee & Pacewon)




Går och väcker Gustaf

Nu ska jag gå och väcka min kära vän Gustaf, lovade att göra det efter att jag hade varit hos tandläkaren. Sen drar vi nog ner på stan en stund. Hörs senare. 

Bjuder på en söt & gammal bild på oss. 



Följ mig på BLOGLOVIN

Följ min blogg med Bloglovin

Nu har även jag skaffat bloglovin, hade det även på en gammal blogg som jag hade för länge sen. Men nu har jag helt enkelt glömt bort att skaffa det, men det var en gullig läsare som påminde mig! Tack för det! :-) 

Följ mig gärna, och säg till om du vill att jag ska följa din blogg också. 

PUSS&KRAM!

Ny kategori! "HILARIOUS"

Tycker att min blogg börjar bli lite tråkig, så jag gjorde en ny kategori. I den här kategorin kommer det dyka upp hysteriskt roliga saker. Eller ja, saker som jag tycker är kul iallafall, sen beror det ju på vad just DU har för humor ;-) 
Jag är en sån som tycker att det allra mesta är roligt, även saker som andra kanske inte tycker är så superkul egentligen. Men hoppas ni kommer gilla den nya kategorin. PUSS!


Nu funkar det igen!

God morgon på er! Nu funkar mitt internet igen :D :D 
Det funkade inte på hela dagen igår, och där har ni anledningen till varför jag inte har bloggat något. Och det är sjukt att jag är vaken den här tiden, men jag ska till tandläkaren klockan 10 och spänna den här jävla tandställningen! Hatar den.. 

Har ni sovit gott? 
Vad ska ni göra idag då? 
Själv så ska jag gå och väcka Gustaf när jag är klar hos tandläkaren, och sen efter det så kanske vi drar ner på stan eller något. Jag vet inte riktigt, men vi får väl se vad som händer. Bloggar sen. PUSS&KRAM!!

Mitt internet funkar inte!!! Och även att det går åt helvete att blogga med mobilen, men hoppas på att få tillbaka mitt Internet så fort som möjligt.. kram på er sålänge!

jag ar samst att blogga med mobilen, fattar ingenting?! lovar att uppdaterasa fort jag har tillgang till internet

Go'morron!

Har sovit jättebra inatt, ville helst inte kliva upp ur sängen först. Men nu är jag öppe iallafall. Men nu ska jag sätta mig och titta runt på lite kläder och sånt. 

Har ni sovit gott?

Go'natt!

Nu känns det som att det är dags för lilla mig att sova. 
Godnatt & kram! 



Är det Dagmar som är på G igen?

Tycker att det låter som att det stormar ute även inatt. Igårnatt var det ju stormen Dagmar som var i farten, och jag börjar ju fan undra om han är på G igen.. 

Är det såhär i hela Sverige? 
Jag vet inte så mycket om den här stormen, mer än att den heter Dagmar och först var han tydligen en orkan i Norge om jag har hört saker som varit rätt. 


Oops!..

Har helt enkelt inte hunnit blogga idag, har nästan inte varit hemma nånting alls. Åkte ner på stan, och konstigt nog så var det faktiskt inte så mycket folk där. Och det var väl tur det! Också käkade jag på jambo, och sen hann jag bara hem och byta om innan jag drog upp till håsta och va med Gustaf, Totte & Orre. Sen skulle dom dra till stan, så jag och Gustaf drog hem till han, och nu har jag precis kommit hem. Därför har jag inte bloggat så mycket idag! 

Och nu ska jag hoppa in i duschen. 
Bloggar mera sen, puss&kram!

Good Morning sunshines!

Sovit gott? 
Jag har sovit ganska bra faktiskt, trots att det här varit storm hela natten. 

Idag är det ju mellandagsrea, vilket betyder att det är mycket folk på stan skulle jag tro, vilket betyder köer, irritation, värme, stress och trängsel. Tvekar på om det är värt att åka ner på stan eller inte. 
Får väl se hur det blir med den saken, jag gillar ju att fynda, men jag gillar inte överdrivet mycket folk och trängsel och allt det där. Men antagligen så blir det väl att jag åker ner en snabbis och kollar lite snabbt. Men jag ska iallafall fixa mig nu, kram på er sålänge! 

Blåser asjävla mycket här..

STORM SOM BARA F*N! Och alla gnäller på facebook om att dom inte kan sova, men jag tänker då sova jag iallafall. Go' natt och sov så gott! 

Kramis!

Har du tråkigt? Testa dig själv!

Jag vet inte om jag nämnde det igår eller inte, men annars nämner jag ju det nu. Jag fick en rolig testbok igår, bara för kul skull liksom. Med en massa roliga tester för mig själv och mina vänner. Och eftersom att jag inte har något vettigt att skriva om just nu, så tänkte jag lägga ut det kortaste testet jag hittar i den här boken, för att det här är liksom inte så komplicerat. 


Vilken seriefigur är du?

1. Är du kvinna eller man?
A. Tjej.
B. Kvinna - men försök inte!
C. Zombies har inga kön. 
D. Kille. 
E. Karl.


2. Var trivs du bäst?
A. I trädgården. 
B. Någonstans där det händer något.
C. På krogen.
D. Vid datorn. 
E. Hemma.


3. Vad dricker du helst?
A. Te. 
B. Vatten. 
C. Rödtjut. 
D. Cola. 
E. Öl.


4. Vilket är ditt bästa partytrick?
A. Recitera dikter.
B. Hjula. 
C. Vända ut och in på ögonlocken. 
D. Har inget.
E. Berätta jätteroliga historier.


5. Din partner måste:
A. Vara manlig. 
B. Vara snabb. 
C. Vara smart. 
D. Vara god. 
E. Vara glad.


6. När du känner dig rastlös och obekväm brukar du:
A. Gråta. 
B. Göra något. 
C. Ringa en kompis. 
D. Klättra på väggarna. 
E. Ta en bärs och kolla tv. 

7. När du blir riktigt lycklig brukar du:
A. Gråta. 
B. Andas. 
C. Busa. 
D. Göra något ädelt. 
E. Ta en bärs och kolla tv. 

8. Vad gör du för att varva ner?
A. Målar. 
B. Yogar. 
C. Äter choklad. 
D. Sorterar foton. 
E. Sover.


9. Vad gör dig mest upprörd?
A. När folk inte förstår mig. 
B. Orättvisorna i världen. 
C. Tråkiga människor. 
D. Ondskan i världen. 
E. Min familj. 


Nu ska du räkna ihop och se vilken bokstav du har fått flest av. Om du får lika många av två eller tre sorter, är fråga 9 utslagsgivande. 


Flest A: Så fint! Du är snorkfröken! 
Du är känslig, romantisk, sentimental och konstnärlig. Du är feminin in i minsta lilla pannluggslock, och tycker om att klä dig så kvinnligt du bara kan. Din största styrka är att dina känslor betyder minst lika mycket som ditt intellekt. Du följer ditt hjärta, och hittar på så vis rätt väldigt ofta. Visst blir du besviken ibland, och önskar att du inte varit så godtrogen, men efter att ha gråtit en skvätt är du redo att gå vidare. 

Flest B: Grattis! Du är Modesty Blaise!
Du är smart, snabb och seriös - och alltsammans med stil. Du lever ett planerat och engagerat liv, och har inte mycket till övers för hafs och slafs. Du vet precis vad du vill och ser till att komma dit så fort det bara går. Din disciplin gör att du klarar det mesta galant, och du accepterar inga misslyckanden eller halvmesyrer, varken från dig själv eller från andra. Många ser dig som lite för perfekt - men det är väl deras problem! 

Flest C: Hurra! Du är Nemi! 
Du är cool, snygg, dramatisk och rolig. Livet är till för att levas, och det gör du varje dag. Du kan vara både stentuff och jätteblödig, allt efter humör, dagsform och antal glas rödvin. Världen omkring dig betraktar du med kärleksfull skepsis, och det som inte håller måttet (människor, anställningar, barer) drar du dig ifrån. Din frihet är viktig, och du ruckar inte gärna på dina vanor (eller ovanor). 

Flest D: Coolt! Du är Spindelmannen! 
Du är känslig, allvarlig och pliktmedveten. Du är något inåtvänd och kan drabbas av osäkerhet, men vet att man måste jobba hårt för att få det man vill i livet. När du verkligen engagerar dig i något uppnår du fantastiska resultat. Du trivs egentligen bäst framför datorn, men din självbevarelsedrift gör att du trots det ibland ger dig ut i livet och världen. Egentligen är du ganska blyg, men din inställning till livet gör att andra tycker om dig. 

Flest E: Mmm! Du är Homer Simpson! 
Doh! Du förstår inte vad alla bråkar om. Hur svårt kan det vara? En bärs, en binge, en bar, en glaserad munk - livet går ut på väldigt enkla saker. Och de sakerna ser du till att skaffa dig. Din styrka är att du vet vad du vill, och ingen kan förvirra dig med poesi eller politik, idéer eller ideal mer än en kort stund. Andra stackare är överspända och prilliga. Fler borde vara dom du - tycker du iallafall. 


Mina svar: 
1. A
2. E 
3. D
4. E
5. D
6. C
7. C
8. A 
9. D 

Jag fick flest D och blev spindelmannen, fast i det här fallet skulle jag nog säga spindelkvinnan då ;-) 
Vad blev du för seriefigur? :D


Skulle ju försöka ta lite mer bilder idag, men...

JAG GLÖMDE KAMERAJÄVELN HEMMA!! -.-
Inte lite irriterande heller, fan! 

Men jag får väl berätta lite kort om dagen med en tråkig text då.. 
Ja, som sagt så var jag i Bergsjö och firade jul med släkten på pappas sida. Fick bland annat pengar, en resväska, sminkväska, smink, parfym, en tröja & andra sånna där bra småsaker!
Och precis som igår så åt jag grymt mycket mat idag också, tror att jag kommer vara mätt i 3 veckor eller nå! Herregud, fattar inte hur jag kan trycka ner så mycket i min kropp.. 

Det här blev ju ett tråkigt inlägg.. Men vad ska man göra när man är dum och glömmer kameran i all stress? Va irriterad jag blir på mig själv ibland alltså.



Åker till Bergsjö

Nu ska jag åka till farmor och farfar och äta en massa mera julmat och öppna ännu mera julklappar! Ha en bra dag sålänge, så bloggar jag mera när jag kommer hem!! 

PUSS&KRAM!



Go' morgon på er, sovit gott?

Jag har sovit skönt inatt iallafall, förutom att jag blev väckt klockan tio.. Men det är värt det, jag får ju äta julmat och öppna julklappar en till dag. 
Ska fixa mig nu och sånt där. 

Vad brukar ni göra på juldagen? :-)

Hoppas att alla har haft en härlig julafton!

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, för imorgon ska jag som sagt till farmor och farfar. Och jag ska upp klockan tio, så det känns som att jag borde gå och lägga mig nu. 

Har suttit uppe extra länge bara för att jag har ritat klart en teckning som farmor och farfar ska få imorgon. Men jag har inte riktigt bestämt mig för om den är klar eller om det ska dit några små detaljer till. Därför får ni ingen bild på teckningen just nu, men imorgon kanske ;-) 

Hoppas att eran julafton har varit underbar! 
Godnattkram på er!

Julafton 2011

Blev tyvärr inte så mycket bilder från den här kvällen, eftersom att kameran jävlades med mig. Och för att slippa få ett psykbryt mitt under våran mysiga julafton så sket jag i att knäppa så mycket kort. Men det blev iallafall några bilder. Förhoppningsvis så är kameran snällare mot mig imorgon så att jag kan knäppa bättre och fler bilder när vi firar jul hos farmor och farfar. 




Ja ni ser ju hur kvalitén på bilderna är.. blir bara irriterad. 

Men tack alla underbara för alla fina julklappar! 
Vissa ser ni ju på bilderna, men vissa orkade jag inte knäppa på.. fick pengar, godis och en jätterolig testbok eller något sånt! :-D Också bindningar till skidorna och massa superbra saker! 

I julstrumpan fanns det..




Snus, pennor och godis! 
Nu är det bara att vänta på att tomten ska komma så att man får öppna mer julklappar. 

Och ja, jag vet, dåliga mobilkamera bilder, ska knäppa lite andra bilder med systemkameran också, dom kommer nog ut ikväll, och om jag inte orkar eller hinner lägga ut dom ikväll så blir det imorgon. Men blogga kommer jag iallafall göra mera ikväll. Men nu ska jag umgås med släkten i väntan på farbrorn med det vita skägget. 

Ha en fortsatt härlig julafton! 
Bamsekram på er!

Tomt

Nu har jag kollat på Kalle Anka och allt det där med släkten, också har vi ätit. Älskar julmat, janssons frästelse, mormors egna köttbullar, prinskorv, hårdbröd med julskinka och johnnys senap och massa andra go'saker! Så mysigt med julen tycker jag.
Men den här julen känns självklart annorlunda, det är otroligt tomt utan Morfar.. Men vi skålade för honom när vi satt och åt. Självklart fälldes en tår här och där. Men vi ska göra det bästa av den här julen ändå. Morfar sitter förhoppningsvis någonstans och skålar tillbaka med lite whiskey. Men saknaden är ändå stor, hoppas att du har det bra nu morfar ♥

Nu är dom här!

Nu har släkten kommit, eller ja, inte hela då. Men mammas släkt. Vi firar ju med pappas imorgon. 
Har fixat mig och alla julklappar är inslagna. Nu ska jag gå ner till dom andra och vänta på att Kalle Anka ska börja. GOD JUL PÅ ER! Ha en underbar kväll!!

Skulle inte sitta fel..

..men en massa pengar i överflöd just nu. Sitter och kollar på en massa kläder, och det finns en massa saker som gärna skulle få flytta in i min garderob! 




Fast såhär mycket kläder kan jag ju glömma.. Synd att jag inte vann en massa pengar på bingolotto igår. Men man kan ju alltid hoppas att man får en trisslott med miljonvinst i julklapp, så snälla tomten.. ;-) 

Go' morgon alla glada!

Hoppas att ni har haft en riktigt härlig morgon såhär som start på julaftonen. Själv så vaknade jag nyss och har precis öppnat dom paketen som jag fick i julstrumpan. Ska försöka att hinna lägga ut bilder på det sen. PUSS & KRAM!

Orka vara trött och vaken om man kan sova istället

Nu ligger jag i sängen och grymt trött- Men ville bara säga godnatt till er. Bloggar mera imorgon. det kan jag lova. Men nu orkar jag verkligen inte hålla ögonen öppna längre. Därför tänker jag faktiskt sova nu. Godnatt och god jul på er! 



2 grymma filmer.

• Shottas
Trailer

• Twelve
Trailer




Njuter

Sitter och äter grekisk bond sallad från Pizzeria Amanda och bara njuter av känslan att det faktiskt är jul. Ibland är allting helt perfekt & härligt!!


GOD JUL

Hoppas att alla får en mysig och bra jul!

Lägger mig i ett skönt bad!

Gästerna åkte hem för ett tag sen, och nu tänkte jag ta ett härligt bad. Bloggar mera innan jag går och lägger mig! :-)

Uppesittarkväll

Familjen Persson är på plats och vi har nyss spelat första bingot. Ganska tråkigt kan jag tycka, man är ju nästan helt säker på att det inte kommer bli någon vinst ändå. Men man kan ju hoppas iallafall.. ;-)

If i could have put it into words I would have written it down. But I could'nt, so I took a picture.


Ny design.. äntligen!

Nu har jag fixat en ny design, lite bättre än den förra tycker jag iallafall. Nu blir det att jag har den här ett tag iallafall, orkar inte göra någon ny, kanske inte världens finaste. Men den får duga. Om ni inte kan se den nya designen så prova att trycka på "F5", då kommer den förhoppningsvis att uppdateras. Bakgrunden ska vara randig, är den det så är det rätt :-) 

Några av bilderna som jag och Moa knäppte lägger jag ut alldeles strax.

Nu är det bilder på G!

Nu har jag och syster min knäppt lite nya bilder, så det kanske blir en helt ny design redan ikväll, så slipper jag göra någon tillfällig design. Lägger ut några av bilderna på bloggen om en stund, och sen ska jag börja jobba på min nya design, kan ju säga redan nu att designen kanske inte blir sådär superfin som många andras är, men jag ska göra mitt bästa! ;-) 

Äntligen hemma..

Har varit på stan i flera timmar nu känns det som, men egentligen var jag där i typ 2 timmar bara. Men det känns som att jag har gått där och trängts med allt folk i minst 10 timmar! Fyf*n vad mycket folk det var, och varmt och jobbigt. Skönt att vara hemma igen. Nu är jag äntligen klar med julklappshandlandet. Skönt! 

Funderar på att göra en enkel och tillfällig design tills jag har fixat lite nya bilder på mig själv, för jag vill verkligen inte ha en såhär ful design. Vi får väl se hur det blir, om jag orkar och hinner så fixar jag kanske till litegrann här på bloggen. 


Inhandlar dom sista julklapparna.

Nu ska jag åka ner på stan med pappa och köpa dom allra sista julklapparna, sen så blir det väl kanske att vara med Nathalie en stund innan jag ska åka hem och äta middag och slå in alla julklapparna. Och senare ikväll kommer fam. Persson och har uppesittarkväll med oss, tycker inte att det är sådär jätteroligt precis, att sitta och spela bingo liksom. Men det är väl lite mysigt också såklart! :-) 

Nu ska jag skynda mig ut till bilen så att pappa inte åker ifrån mig snart, men jag bloggar mera senare!

Lägger mig i sängen..

Nu börjar jag bli grymt och tror inte att jag orkar hålla upp lögonen länge till. Därför säger jag godnatt nu, också bloggar jag mera imorgon.

-

Hej alla glada! Vet att jag inte har bloggat så mycket, men det har bara blivit så, för att för det första så har jag inte varit hemma sådär jättemycket, också har det bara inte blivit av. Men nu är jag här igen! ;-) 
Igår var jag med Nathalie och Sara, och massa mer folk. Sen drog vi hem till mig ganska tidigt igårkväll och tog det lite lugnt tills vi till slut somnade. 
Och den här dagen har bara varit väldigt lugn och skön! 
Håller även på att ordnar lite med en ny design, nu är det bara lite nya bilder på mig själv som saknas, haha! Men ska försöka fixa det där någon dag nu. 
Bloggar nog mera innan jag lägger mig och sover, men här får ni en supercool bild på mig och sara, tuffingarna! 

Sara hälsar fuck you, och jag är en riktig hårdrockare! ;-) 



Morfar ♥

Även fast dom sista åren var jobbiga för både för släkten och framför allt för dig själv, och även fast du inte orkade så mycket den sista tiden, så kommer jag ihåg dom stunder som du var pigg & orkade göra en massa roliga saker. Den tiden var otroligt värdefull för mig. Du var alltid så glad och det verkade som att du aldrig kunde ha dåliga dagar. Du var en speciell person och då menar jag speciell på ett otroligt bra sätt. Du tänkte alltid på alla i din omgivning och du var så otroligt fin! Du ville alltid se dina nära & kära skratta och ha det bra, och det var tur att du alltid kunde göra så att vi gjorde just det, skrattade och mådde bra. 
Men nu har du fått frid. Du var min hjälte, jag har aldrig sett någon kämpa så hårt som du har gjort under dessa år som du varit sjuk. Du var den starkaste personen som jag vet. Slutet var jobbigt, och när jag träffade dig måndag den 12/12 så var det sjukt jobbigt, men jag kände även lycka, för att jag hade en så underbar morfar som du och att jag har fått haft dig bredvid mig under min uppväxt. Du var så fin när du låg och sov, synd att jag inte kunde prata med dig då, men jag är nästan säker på att du hörde mig, jag hoppas att du hörde mig. Dom trodde att du skulle ta dina sista andetag under den natten, men det gjorde du inte, du fortsatte att kämpa som den hjälte du var. Fredag den 16/12 åkte jag till morfar igen på morgonen innan skolan, han sov fortfarande, men jag pratade med honom ändå. Jag satt och pratade med mamma och moster en stund och kramade om dom, som hade varit där i 2-3 dygn. Sen kramade jag om honom lite försiktigt och sa "hejdå morfar.."
Och ungefär 4,5 timmar senare tog han sina sista andetag. Min fina morfar... 

Du var en helt underbar människa. Du var så bra, på ditt alldeles egna sätt, och ingen kommer någonsin kunna ta din plats i mitt hjärta. Jag älskar dig.

Vila i största frid. ♥
Du finns alltid i mina tankar och i mitt hjärta! 



Mina käraste ♥ Mamma, morfar & moster Monica 



Här var jag inte stor.. och här var morfar frisk ♥



Hatar rubriker..

Sitter och dricker julmust just nu och äter lite godis. Sitter även och tänker på min grymt fula design, måste verkligen göra en ny! Usch säger jag bara för den nuvarande.. 
Men det blir nog ingen ny design förrän det finns lite nyare bilder på mig, jag har ju bara gamla. Så vi får väl se när jag får det gjort. Hehe.. jag känner att det kommer ta ett tag med tanke på att jag har väldigt svårt för att få saker gjort.



Music only makes me stronger.

Tjena! Haha, nu var det ett tag sen jag bloggade iallafall ;-) 
Hade ju tänkt att sluta, så det är därför jag inte har bloggat på ett tag, men jag har faktiskt bestämt mig för att börja igen! Wiiho!! :D 
Har väl säkert inga läsare nu, men det skiter jag i, kan ju blogga ändå, bara för att jag har så jävla tråkigt just nu. 

Sitter och lyssnar på musik och tänkte börja fixa mig, för nu märkte jag att klockan är 10 i, oops! Börjar om 20 min, dags att skynda mig. Hörs senare! 

Smakprov på lite av vad jag känner för att lyssna på just nu! 
Timbuktu – Resten av ditt liv
Timbuktu – Karmakontot
Mange Makers – Mange bjuder
Birdman – Y.U. MAD - Explicit Version
ItaloBrothers – Boom (feat. Carlprit) - Video Edit
Lenny Kravitz – Stillness Of Heart
Steve Miller Band – The Joker
Elvis Presley – Can't Help Falling In Love

Lite blandad musiksmak, men sånt skiter man väl i. ;-) 

RSS 2.0