Jag vet, uppdateringen suger..

Har blivit så grymt jäkla dålig på att uppdatera nu alltså, har aldrig någon större lust att blogga längre. Och nu har jag även förlorat väldigt många läsare, så då är det inte ens kul att försöka blogga heller. Men det är ju mitt egna fel att jag förlorar läsare, med tanke på min just nu sjukt tråkiga blogg.

Men men, nu skiter vi i det. Ikväll har jag varit med Hanna, vi drog till håsta på någon lokalfest och träffade folk, var ganska kul där faktiskt, men efter ett tag sög det, också saknade jag Robin, så jag drog till han istället.

Bjussar på en bild på mig och Sara och två bilder på mig och Hanna!


RIO

Började kolla på en film igårkväll efter att jag hade kollat på snobben, också kollade jag klart på den imorse! Den var superbra! :D Haha, har en sån där period nu, då jag bara vill se sånna där "barn"-filmer. Vill inte ens kalla det barnfilmer egentligen, för jag kommer alltid att älska sånna där filmer. Även om jag inte är ett litet barn. Den var så fin på slutet också :') Hihi!

Ett hett tips för er som är som jag och gillar animerade filmer. ;-) PUSS!




Ibland vill jag bara vara liten igen!

Sitter & tittar på Snobben nu. Så gulligt, hihi! Och alla barndomsminnen kommer fram. Åh vad härligt det var att vara liten. Önskar att jag hade vetat det då, hur skönt & härligt allting faktiskt var. Men jag antar att man inte ska klaga, det är ju bra nu också! :-)





Efter filmen ska jag prata med älsklingen i telefon en stund, som vi gör varje kväll. Och sen ska jag sova. Så det blir väl inge mera bloggande för mig ikväll antar jag. Så jag får väl säga go'natt nu jag då! Sweet dreams darlings! 



Kollar på tv

Har varit hos Robin en stund ikväll, min underbara älskling! Hihi ;-)
Men han skulle ner på stan och fixa någonting nu, och dit orkade inte jag följa med, så jag drog till ibbe, och vi sitter bara och kollar på tv och tar det lugnt.

Bjussar på en söt bild på mig och Robin ;-)


Måste skynda mig!

Ska dra till min moster & fira henne nu & mig också, så hinner inte svara på kommentarer eller göra ett så långt inlägg nu! 

Men hoppas ni får en awesome alla hjärtans dag! PUSS!!



The Cleveland show

Trött som fan & ska snart sova. Ska bara prata med min älskling i telefonen en stund & titta klart på ett avsnitt av The Cleveland show. 

Sov gott godingar! :D



Har tråkigt..

Måste verkligen försöka bättra mig med bloggandet. Har inte blivit mycket skrivet här i helgen. Men har helt enkelt inte haft ork eller tid för bloggen, för jag har haft mycket annat att tänka på & helt enkelt haft massa saker att göra som har varit viktigare än bloggen just nu. Också har jag inget kul att skriva om heller. 
Just nu har jag jävligt tråkigt & ska ringa min älskade Robin & fråga om jag kan komma till han nu. Kanske bloggar när jag är där också, förhoppningsvis kommer det bli bättre uppdatering nu när jag har en iphone där det finns en blogg.se app! Men det irriterande är att det inte verkar gå att kommentera inläggen som jag gör med telefonen ;s 




Egot själv bjussar lite!

r.i.p. whitney houston

Whitney Houston har hittats död. Vila i frid! 
Jag kommer minnas henne & hennes otroligt inderbara & fina röst!



Läs om det här

Förlåt för UR USEL uppdatering!

Har sovit hos robin inatt & därför har det inte blivit så mycket bloggande för mig. Förlåt för det. Nu sitter jag & håller på med min nya älskade telefon bara & ska väl börja fixa mig snart.



Bjussar på lite roligheter! ;) 

Alla barnen var nödiga efter lunchen, utom Allan för han hade redan gjort i brallan.

Alla barnen åker pulka, utom tjocka Acke för det är han som är backe.

Alla barnen var rena från knark, utom Maja för hon rökte braja.

- Har du hört att dom är ihop igen, efter all skit..? 
- Nä, vilka då? 
- Skinkorna..


- Pappa, jag har glömt vad det heter. Vad heter det när två människor ligger ovanpå varandra?
Pappan något generad:
- Öööh.. älska? 
- Nej nej, det heter något annat 
- Ööh.. gänga? 
- Nej nej...
Pappan illröd i ansiktet: 
- OK, DET HETER KNULLA FÖR HELVETE!
- Nää, nu kom jag på det, det heter ju våningssäng




Present från mamma och pappa!

Superglad just nu. Fick en iPhone av mamma och pappa imorse. AWESOME!! Det ända som är lite jobbigt är att det kommer ta några dagar att få mitt gamla nummer till den här telefonen. Så har svårt att bestämma mig för om jag ska ta det nya numret istället eller om jag ska vänta på det gamla. Men det löser väl sig på något vis ;-)


10 februari

Klockan är över 00:00 och nu är det min födelsedag! :D Hihi, nu är jag 16 år! HELL YEEAH! Men nu ska jag kolla på family guy & sen sova. Får skriva mera om min födelsedag när jag vaknar istället, om jag hinner. PUSS&KRAM! Och GODNATT!

ADHD - Diagnos & Hjälp

Idag tänker jag skriva mera om adhd, igår skrev jag ju lite om vad adhd är och vad det innebär. Idag tänkte jag skriva lite mer om hur det är att ha diagnosen. Men jag kan ju bara skriva om hur jag upplever att det är såklart, sen kan man ju ha adhd som är på olika nivåer eller vad man ska säga. På vissa märks det knappt och behöver kanske inte ens hjälp med det, medans det kan vara en väldigt grov adhd för andra som är tvugna att få mycket hjälp för att klara vardagen hyffsat bra.


För att få sin diagnos så brukar det göras en utredning. Jag gjorde min utredning på BUP (barn&ungdomspsyk). Min moster har sagt under hela mitt liv att mina föräldrar borde göra en utredning på mig. Men dom har aldrig gjort det, mamma & pappa har alltid tagit dom där vanliga bortförklaringarna som "trotsåldern", "kan-själv åldern", "trotsåldern igen", "puberteten" och alla dom där sakerna som finns. Men när det började gå dåligt för mig så ville mamma göra en utredning. Jag tyckte bara att det var jobbigt, gå på en massa olika möten och träffa en massa olika folk som jag inte ens känner och sitta och berätta en massa saker för dom. Det var liksom så jag tänkte om det. Och träffa tanter som ska göra massa tester. Men nu i efterhand så är jag så otroligt glad att jag äntligen gjorde utredningen, för det var en lättnad för mig att få min diagnos! Nu vet jag ju vad som gav mig en massa problem och varför jag har varit som jag varit under min uppväxt. Och nu kan jag äntligen få hjälpen som jag behöver. Så var inte rädd för att göra en utredning, det kan faktiskt förändra ditt liv så otroligt mycket på ett positivt sätt! För mig tog det cirka 4 timmar att göra alla tester, dom brukar dela upp dom på två dagar, men jag gjorde allt på en gång. Ville bara få allting gjort. Det kan känner drygt som fan att göra allt, men det är värt det som fan! Så när ni ska göra tester & allt sånt där så tänk på att det kommer bli superbra när ni är klar! Kom ihåg att när ni gör utredningen så kan det kännas lite roligare & lättare om ni gör det med trevliga människor, som ni känner att det är lättare att prata med så finns det oftast möjlighet att byta till exempel psykolog. Jag har träffat en massa olika människor på BUP, vissa som man kommer väldigt nära & det blir nästan så att man tycker att det är skönt att få komma till BUP, och ibland klickar det inte lika bra, och då blir det ju mycket tråkigare att gå dit.



Efter att jag hade fått min diagnos så fick jag så sjukt mycket hjälp av helt underbara människor. Efter att ha bytt psykologer och läkare några gånger så har jag nu personer som jag gillar starkt. Dom ger mig hjälpen jag behöver. Det finns olika varianter på medicin som man kan få, läkaren berättar om medicinen och skriver recept på den medicin som man kommit överrens om att den kanske skulle passa bäst. Men det finns alltid möjlighet att byta medicin om den första inte passar. Medicinen som jag äter heter Concerta. Det är en av dom vanligaste medicinerna. Även Ritalin och Stratera är ganska vanliga. Det finns inte så mycket skillnad. Jag vet inte så mycket om stratera. Men skillnaden mellan Concerta & Ritalin är att Concertan håller i sig längre, man tar sin dos på morgonen och sen räcker den hela dagen. Men Ritalin sitter bara i halva dagen och sen måste man ta en till på eftermiddan. Dosen på concerta beror ju på hur grov adhd man har, men jag tror att det är vanligast att ha ungefär lika många mg som kg man väger. Concerta finns i 18 mg, 27 mg, 36 mg & 54 mg. Sen om man behöver mer så lägger man bara ihop så att det blir en högre dos. Jag ska egentligen ha 54 mg för det stämmer bäst med min vikt, men eftersom att jag har lite grövre adhd så tar jag en 54 & en 18, så att det blir 72 mg. Men det där får man ju prova sig fram och man får ju all hjälp av sin läkare. Det finns ju också biverkningar på medicinerna, men man vänjer sig. Med concerta kan man tappa matlusten, men man får försöka äta ändå, eftersom att man är hungrig, men det är bara svårt att få i sig maten. Och jag vänjde mig direkt vid det, och själv tycker jag inte att det märktes så mycket. Och skulle det vara någon gång som man inte alls får i sig mycket mat så är det ju bara att äta på kvällen när medicinen har gått ur. 
Och jag får även supermycket hjälp i skolan, och går nere i studion som det kallas, det är ett ställe där man kan ha vissa ämnen, man behöver inte ha alla där, det beror på vad man har för behov. Där är det en mindre grupp & man har chansen att få mycket mer hjälp än i en vanlig klass som är mycket större. Utan min lärare nere på studion så hade jag aldrig klarat detta såhär bra kan jag säga, hon är underbar. Och jag tror att det går att fixa på dom flesta skolor faktiskt, att man kan få extra hjälp om det behövs. Sen vet jag inte hur det är om man har jobb, men det borde ju också gå tycker jag. 


Nej nu tror jag att det får räcka för idag, blir fler inlägg om detta, det lovar jag!

True mf story

'
Hände mig alldeles precis nyss. Haha, irriterande på hög nivå!

nationella om 40 min..

Måste skynda mig att göra mig klar så jag hinner till skolan i tid idag, har ju nationella prov 8:00. Fan vad jobbigt, vi ska ha det i 160 motherfucking minuter. Det är kommer bli en jääävligt lång och dryg tid känner jag.. -.- 

Men nu måste jag verkligen skynda mig. Här får ni några tunga låtar att lyssna på!

Baby Blue – Run - Radio Edit
DJ Khaled – It Ain't Over Til It's Over
Drake – Make Me Proud
Kid Cudi – Marijuana
Labyrint – Hasslade
Labyrint – Smutsfolk
Labyrint – Tribulations
Lil Wayne – Knockout
Lil Wayne – Grindin
M.I.A. – Bucky Done Gun
Missy Elliott – Work It - Promo LP Version
PaceWon & Mr. Green – Children Sing
Vinnie Paz – End of Days Feat. Block McCloud
Xzibit – "X" - Explicit

Ha en grym dag! PUSS&KRAM

Vad hade family guy varit utan Stewie?!

Nu ska jag fortsätta titta på family guy, sen ska jag sova. Har ju nationella imorgon igen.. så nu säger jag go'natt!

Attention-Deficit / Hyperactivity Disorder

Nu har jag gjort en till kategori i bloggen. I den här kategorin kommer jag att skriva om ADHD (Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder) och hur det är att leva med den diagnosen. 

För att jag tror att det här är en sak som samhället måste få veta mer om. Folk måste våga prata om det här. I det här första inlägget så ska jag försöka förklara lite om vad ADHD är och vad det innebär. 

Bokstäverna i adhd står för attention-deficit/hyperactivity disorder, som ni kanske redan har förstått. Om jag ska översätta det till svenska så betyder det 'uppmärkssamhetsstörning/hyperaktivitet'. Det finns även en liknande diagnos som heter ADD (attention-deficit disorder). Det är i princip samma sak, fast om man har ADD så är man inte hyperaktiv. 

Symptom
Dessa symptom måste finnas och ha funnits under en lång tid för att en person ska få diagnosen ADHD. Symptomen ska också vara på en högre grad än vad man kan vänta sig utifrån personens kön, ålder och utvecklingsnivå. Det ska också vara på en sån grad att det försvårar patientens liv betydligt. 

• Koncentrationssvårigheter
• Hyperaktivitet
• Glömska

Bland personer med ADHD finns även andra symptom som är vanliga, men dom är däremot inte nödvändiga för att få diagnosen.

Nedsatt motorik
Sömnsvårigheter
Sen tal- och språkutveckling
Problem med att tolka sinnesintryck
Psykiska problem som ångest, stark oro eller depression
Tendens att upprepa eller haka upp sig på ord eller meningar
Känslomässig instabilitet



Det här var bara ett inlägg för att ni skulle få en uppfattning om vad diagnosen innebär. Jag kommer att skriva mer om hur det är att ha adhd och hur min adhd är osv. inom kort. Så jag hoppas att det finns någon läsare som är intresserad av det här och vill läsa mera. För som sagt så är det något som måste kunna pratas mer om tycker jag. 



Drar till skolan.

Nu ska jag till skolan, försenad som fan, började 8:00, men jag har haft en sån där dåålig morgon, varit arg osv. Men nu ska jag dit iallafall. Förlåt för min usla uppdatering. Ska försöka bättra mig.
Tur att rageguy kan göra mig på bättre humör. Haha..

Testa dig själv.

Hade helt glömt bort att jag hade denna kategori! Men jag kom på det idag och tänkte att eftersom att jag inte har något att blogga om just nu, så kan jag väl köra ett till sånt här litet test då, för mina söta läsare som har lite tråkigt. 


Alla har vi någon gång brytit mot regler, fuskat, dragit vita & smutsiga lögner och undanhåller sanningar. Hur kriminell är just du på en skala? Och vilka snesteg ligger dig närmast? 6,3% av Sveriges befolkning är registrerade för brott enligt brottsregistret. I vissa situationer är nog dom flesta av oss benägna att ta steget över till den mörka sidan, för en liten stund bara. Men vilka vi är och var vi kommer ifrån kan ge oss en viss förvarning om vad vi mest sannolikt skulle kunna ställa till med. Har du en trasslig uppväxt? Har du mätt din skalle den sista tiden? Börjar dina ögonbryn att växa ihop? Hmm... vem anar vilka oanade mörka krafter som lurar inom dig? Vilket brott är det mest sannolikt att du skulle begå? Gör testet & få svar på dina frågor!

1. Vad roade du dig med när du var yngre?
a) Att plåga små djur
b) Snatteri
c) Mobbning
d) Folkdans

2. Hur ser din inkomst ut?
a) Vilken inkomst?
b) Det är knappt att jag får det att gå runt.
c) Jag tjänar bra, men det kan alltid bli mer.
d) Jag har så jag klarar mig.

3. Vad gör du helst på fritiden?
a) Dricker alkohol.
b) Spelar på hästar.
c) Umgås med vänner.
d) Dansar folkdans.

4. Vilken film gillar du bäst?
a) När lammen tystnar.
b) Scarface.
c) Wallstreet.
d) Falling down.

5. Hur gammal är du?
a) Ung och dum (15-25).
b) Ung och förvirrad (25-35).
c) Mogen, medelålders och cynisk (35-55).
d) Gammal, trött och trög (55+).

6. Vad är det mest sannolikt att du skulle göra med din grannes kanin?
a) Jag kan tänka mig att stjäla min grannes kanin.
b) Jag kan tänka mig att skada min grannes kanin.
c) Jag kan tänka mig att skicka en faktura till min granne för att jag tagit hand om den stulna kaninen. 
d) Jag kan tänka mig att köra på min grannes kanin med bilen.

7. Hur skulle du beskriva din könstillhörighet?
a) En hård och tuff man.
b) En hård och tuff kvinna.
c) En mjuk och ljuv kvinna.
d) En mjuk och ljuv man.

8. Vad har du för utbildning?
a) Har läst en serietedning.
b) Har gått igenom grundskolan.
c) Har läst vid universitet.
d) Har läst vid gymnasieskola.

9. Hur löser du helst ett problem?
a) Med en lögn.
b) Med att sticka fort som fan.
c) Med en smäll på käften.
d) Med en liten knuff och snabba fingrar.

10. Hur lever du?
a) Jag har aldrig lyckats bli gift.
b) Jag är skild.
c) Jag har aldrig lyckats bli skild.
d) Jag har familj.

11. Hur tar du dig från A till B?
a) Med kollektivtrafik.
b) Med någon annans cykel.
c) Med cykel.
d) Med bil.

12. Vad arbetar du med?
a) Jag är arbetslös.
b) Jag är chaufför.
c) Jag är butiksbiträde.
d) Jag är chef eller egenföretagare.

13. Vad är det värsta som kan hända dig?
a) Att inte få respekt.
b) Att inte ha några pengar. 
c) Att andra ska se att jag inte har pengar. 
d) Att inte hitta parkeringsplats.


14. Hur vältränad är du?
a) Muckar du eller?! 
b) Jag tycker att det är viktigt att hålla sig i form. 
c) Som en pigg 80-åring.
d) Vadå? Jag har ju bil.

Nu ska du räkna ihop dina resultat och se vilken bokstav du hade mest av. 

FLEST A - SLAGSKÄMPE!
Grattis! Du kommer sannolikt att utföra ett våldsbrott. Det betyder att du är man, ganska ung och dum, samt att du är hyggligt vältränad. Det är inte helt otroligt att du kommer att ha druckit en hel del alkohol tillsammans med andra unga dumma och vältränade män när du utför våldsbrottet. Det troliga är att du är fattig och arbetslös. Dessutom åker du antagligen kollektivt. 95 procent av de som dömdes för våldsbrott 2009 var män. Men det är aldrig försent att slå ett slag - för jämlikheten.

FLEST B - TJUV!
Sörru! Du kommer antagligen stjäla något. Frågan är varför? Du kanske jobbar på en arbetsplats som gör det möjligt. Tillfället gör ofta tjuven. Du kan vara butiksanställd eller banktjänsteman. Har du det ganska bra ställt materiellt? Stölder blir vanligare i samhällen där det finns gott om prylar eftersom det då helt enkelt finns fler möjligheter att plocka på sig dem. Det vanligaste är annars att man stjäl för att man är fattig. Men skulle man vara snuskigt rik finns faktiskt också risken att man stjäl eftersom man tror att man aldrig ska åka dit. Som stöldbrottsling var dina föräldrar sannolikt unga och ogifta när de fick dig och du är mer sällan gift än genomsnittet. Gifter du dig skiljer du dig oftare än andra. Stöld och snatteri är ett av de mer jämställda brotten i Sverige. 36 procent av de som misstänks är kvinnor. Snor du en bil är det däremot 93 procents chans att du är man. 

FLEST C - BEDRAGARE!
Stiligt! Du kommer troligtvis att utföra ett bedrägeri. Det vill säga att du genom att ljuga eller förtiga saker tjänar pengar som någon annan förlorar. Det är lite som att äta kött utan att slakta djuret. Man behöver inte se det kladdiga och obehagliga. Bedrägerierna är en framtidsbransch där bland annat bluffakturerandet är på frammarsch. Här ser jämställdheten ganska bra ut. Cirka 30 procent av de misstänkta är kvinnor. Det vanligaste brottet kvinnor begår är annars mened. Det betyder att man ljuger när man vittnar inför domstol. Hela 48 procent av dem som misstänks för detta är damer. Men man kan ju undra vilka de ljuger om. Är du till exempel frisör, kör taxi eller arbetar inom restaurangbranschen är ett alternativ lite ekonomiskt brottslighet. Som skattebrottsling är du ofta egenföretagare eller jobbar i mindre, privat firma, du är ca 45 år gammal men var 30+ när du debuterade. Skattebrottslingar har fler barn och är oftare gift än medelsvensson. De bor lika ofta i villa eller radhus som andra men skiljer sig oftare än genomsnittet. Bara ca 10 procent är kvinnor, antagligen för att de mer sällan startar eget. Skattebrottslingar har ofta något lägre utbildning än genomsnittet och är oftare arbetslösa.

FLEST D - IDIOT!
Heja! Du kommer antagligen, precis som de flesta pundhuvuden i vårt samhälle, att begå ett trafikbrott eller trafikförseelse. Frågan är bara om du blir avslöjad eller inte. Precis som med all annan brottslighet är det här männen som går i bräschen och svarar för 80 procent av alla trafikbrott. Dessutom begår män de grövsta brotten, orsakar flest olyckor och är oftast offer. Minsta skillnaden mellan könen när det gäller brott i trafiken finns under rubriken "körning mot färdriktning", där kvinnorna står för 29 procent. Det vanligaste trafikbrottet är fortkörning, följt av att man inte har använt bilbälte samt olovlig körning. Män är överlag mer aggressiva i trafiken. Studier från Australien visar att män kan känna sig fysiskt kränkta av en omkörning och då reagera med ilska. 

Ännu en skoldag avklarad!

Nu har jag kommit hem för en liten stund sen och sitter och funderar på ett inlägg som troligtvis kommer upp på bloggen lite senare. Hade helt och hållet glömt bort att jag hade denna kategori och jag kom på det idag & tänkte att jag har ju fetaste bloggtorkan osv. Så varför inte lägga in ett till sånt där lite småroligt test för dom som har lite tråkigt? :D 
Så om jag orkar, så lägger jag ut ett till sånt sen, har ju en liten testbok som jag fick av mormor! Hihi.. 



Men nu är jag så grymt jäkla hungrig, så det är nog bäst att jag stoppar något i min stackars mage som skriker efter mat innan jag förvandlas till det monstret som jag blir när jag är hungrig. Hehe.. 

Kram på er sålänge!

Jag och min älskade Robin! ♥

NUUU blir det att titta på family guy och sen ska jag sova! Ska kliva upp jättetidigt imorgon bara för att vara helt 100% säker på att jag kommer i tid till skolan, eftersom att vi ska ha nationella prov. Så det blir nog inga fler inlägg för min del ikväll. Bloggar imorgon om jag hinner innan skolan. 
Ta hand om er och sov gott! 
GODNATT!

drar till ibbe!


Har ingenting att blogga om..

Har sån sjuk jäkla bloggtorka just nu. Ingenting roligt att skriva om, inga roliga bilder att lägga ut eller nånting. Så egentligen känns det här som ett väldigt onödigt inlägg. Men jag har så tråkigt! Ska försöka städa lite. 
Men idag har jag iallafall varit i skolan, dagen gick ovanligt fort faktiskt. Måndagarna brukar alltid gå så långsamt, längsta skoldagen jag har i veckan och första dagen efter helgen. Har varit på superbra humör idag & sådär överspeedad som jag brukar vara ganska ofta på skolan. Haha.. 
Och imorgon är det nationella prov, fyfan vad jobbigt! Men jag gruvar mig faktiskt inte alls. Är väl bara att göra sitt bästa helt enkelt & hoppas på att det duger! 
Men nu ska jag verkligen försöka plocka undan på mitt rum. Förhoppningsvis hittar jag på något kul att blogga om senare. 
PUSS&KRAM

Everyday im shufflin'

Hehe, baxade syrrans tröja idag. Ibland är det tur att jag inte är så mycket större än min lillasyster! Mohaha.. Men nu ska jag dra till skolan snart, så jag får väl blogga mera när jag kommer hem då. PUSS&KRAM!


asså om ni inte ser det så står det som i rukriken på tröjan ;-)

Ska försöka sova..

Är ju dags för ännu en vecka i skolan imorgon, så det är nog bäst att jag lägger mig & försöker sova nu snart. Annars orkar jag aldrig med morgondagen! Men innan jag lägger mig måste jag bara prata klart med Emina, också skulle älsklingen ringa en snabbis också. Tror att det är den här veckan vi ska börja med nationella prov också.. Fyfan vad jobbigt säger jag bara.. 


EVIL

Lite bättre bild på den här teckningen. Kan inte riktigt bestämma mig för om den är klar eller om jag ska göra mer saker på den. Vad tycker ni?

12 minusgrader

Tur att det har blivit varmare än vad det var igår iallafall. Igårkväll när jag skulle hem var det 23 minusgrader ute. Och i via hade det vara 27 minus. SJUKT! Har det någonsin varit såhär kallt? 


GOOD MORNING!!

Vaknade för typ en timme sen, men har inte blivit av att jag bloggat förrän nu. När jag vaknade höll jag typ på frysa ihjäl, måste fan ha varit minusgrader i mitt rum asså. Sjukt kallt! Och jag brukar ju aldrig frysa. Dom som känner mig vet det. Jag brukar till & med sova med fönstret öppet. Det har jag gjort hela vintern utom nu inatt, inatt hade jag det stängt. Och jag har aldrig haft mitt element påslaget sen jag bytte till det här rummet, och det var väl typ 4-5 år sen eller nå. Så om jag tyckte att det var kallt inatt, DÅ ÄR DET KALLT, det kan jag lova er ;-) 

Förlåt för det här tråkiga inlägget, som om ni liksom skulle bry er om jag fryser eller inte?! Haha.. Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik & bara ta det lugnt. 
Bloggar mera sen! PUSS&KRAM!

Oops.. förlåt för dålig update!

Men jag var på dåligt humör ett tag på eftermiddan och sen har jag varit hos älsklingen en stund nu på kvällen. Och jag har ju ändå inget roligt att skriva om, så det känns inge roligt att blogga heller. Men nu ska jag iallafall bara ta det lugnt, kanske gå ner och ta något att käka.. om jag orkar. Också ska jag kolla på family guy såklart! :-) 

Får se om jag orkar blogga mera innan jag somnar, vet ju hur jag är. Kan vara pigg ena sekund och tvärsova den andra sekunden. Haha. 


Bjussar på en gullig bild på mig & min älskling!
PUSS&KRAM!

Tjabbalabala polarn!

Jag har så jävla tråkigt just nu så jag vet fan inte vad jag ska ta mig till! 
Vad ska ni göra ikväll?

SÅÅÅ SNYYYYGGGGG!!

I am dying right now! 
Han är så sjukt snygg & så jäkla bra låt också.

Försöker städa lite..

Tjabbaa! :D Jag har jättetråkigt, bara så ni vet. Har tänkt att städa hela morgonen, men det går lite sådär. Städar i någon minut, sen hamnar jag vid datan ett tag, städar någon minut igen och sådär håller det liksom på. 

Har ingenting att blogga om heller känner jag, tråkigt!! 

Är med och tävlar om dagens blogg här, var med du också!

Fan vilket tråkigt inlägg, det här sög ju skapligt mycket.

Hahaha.. vilken morgonhumor!

Godmorgon på er! Hoppas att ni sovit gott.
Jag har sovit asbra, men nu har jag inget roligt att skriva om. Asså jag måste fan ha en av dom tråkigaste bloggarna i sverige. I sånna här tillfällen känns det så iallafall. 

Tur att den här bilden kan göra inlägget roligare då! HAHA!
hittade bilden på weheartit

Svar på frågorna!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Tycker du att du själv är snygg?
Hur många har du legat med?
Har du någonsin legat med en kille som har flickvän?
Skulle du kunna tänka dig att göra det?
Röker du?
Vad faller du för hos en kille?
Säg någon rolig hudik blogg?
Vad tycker du om Hudik?
Läser dina föräldrar din blogg?
Vad vill du uppnå med din blogg?
Av vilka anledningar bloggar du?Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja i vissa fall så tror jag faktiskt det. Inte att det händer för exakt alla. Men för vissa så tror jag faktiskt att det kan hända, att det bara klickar på en gång liksom. Det här är en svår fråga, för jag har ju ingen aning egentligen. Men det är iallafall så jag tror att det är.

Tycker du att du själv är snygg?
Haha, nej det tycker jag inte. Jag har tyvärr väldigt dåligt självförtroende om jag ska vara helt ärlig. Och det är en sida som jag faktiskt inte gillar så mycket hos mig själv. 

Hur många har du legat med?
Har du någonsin legat med en kille som har flickvän?
Skulle du kunna tänka dig att göra det?
Röker du?
Nej inte nu längre. Jag slutade för cirka två månader sen. Då hade jag rökt i lite mer än två år. Men nu är jag bara så otroligt glad att jag har slutat!

Vad faller du för hos en kille?
När han verkligen kan vara sig själv i min närhet & fula sig och veta att jag ändå tycker om honom. Det är nog det som jag faller mest för faktiskt, när killar är sig själv med mig. Det är så härligt. Också lär man känna hans riktiga jag från första början. Också faller jag väl mycket för humorn & för hur dom är. Jag vill att en kille ska vara rolig, snäll, omtänksam, sig själv i ALLA lägen & snygg! Men egentligen så spelar inte utsidan så stor roll i längden. För en kille som är skitsnygg kan bli så sjukt jävla ful när man lär känna honom och hans personlighet. Också tvärtom då, en kille som inte är så snygg, kan bli så himla vacker i ens ögon när man lär känna hans personlighet. 

Säg någon rolig hudik blogg?
Hmm.. ärligt talat så brukar jag inte läsa så många hudikbloggar. Brukar klicka mig in på några när dom länkar på facebook eller något. Men annars så brukar jag inte läsa så mycket. Så jag vet inte om jag kan säga någon speciell faktiskt. 
Vad tycker du om Hudik?
Det är till & från. Jag säger ofta att jag hatar hudik, och så säger väl många som bor här. Att det är en jävla skithåla osv. Men egentligen är det folket här som det är fel på, om man ska skylla på någonting. För det är vi som bor här som gör det till den staden som den är. Det sprids rykten hit och dit och det bråkas och det händer en massa skit mest hela tiden. Men det är väl inte staden det är fel på?! Även fast även jag säger och har sagt många gånger att jag hatar hudik och vill härifrån, så är det liksom min hemstad. Jag har växt upp här. Och det är faktiskt en fin stad. Möljen och allt det där, det är väl helt underbart på sommaren?! Och eftersom att det är en så liten stad så känner alla alla typ. Eller alla vet vilka alla är iallafall. Och det har väl både för och nackdelar. Fördelarna är väl att man kan umgås så sjukt många, och alla känner varandra. Så är det ju här, man känner varandra. Och nackdelen är väl att rykten sprids så jävla fort bland annat.
Och sen vill jag även avsluta det här svaret med att jag är stolt över hudik, vi kan vi också! Tänk på Glada Hudik teatern till exempel, dom är ju hur stor som helst! 

Läser dina föräldrar din blogg?
Nej det gör dom inte, inte vad jag vet iallafall, haha..
Vad vill du uppnå med din blogg?
Har nog inget mål precis, men det vore ju kul med fler läsare och sånt.
Av vilka anledningar bloggar du?
Jag vet faktiskt inte, har haft flera stycken bloggar förut. Jag tycker väl bara att det är kul eller nå? Haha. Nämen det känns så skönt att ha något alldeles eget som man kan lägga ut en massa roliga saker på & dela med sig av sitt liv.



Dom överstrykna frågorna är sånna som jag inte tänker svara på i bloggen.

En liten tjuvkik på teckningen som jag håller på med nu!

Den här håller jag på med just nu. Inte riktigt klar än, men snart så. Bättre bilder kommer någon annan gång. För nu ska jag hitta på något att göra. Blir så deprimerad av att sitta inne och ha så jävla tråkigt. 



SÅ JÄVLA GRYM LÅT!

Så sjukt skön låt. Åh jag dööör! Den är så jävla grym! 

Tyga – Faded - Explicit Version


Jag har alldeles nyss kommit hem, inte blivit så mycket skola för mig idag för att jag har varit på två andra saker. Men hann med litegrann iallafall. Sen har jag varit på skutan en snabbis med Robin & Lovisa. Satt även och snackade med Olof ett tag, haha, han har så sjuk humor den lilla pojken så det är fan inte sant, men kul som fan hade vi det där ett tag iallafall. Haha.. 

Nu tänkte jag sätta mig och rita lite, om jag får någon inspiration och fantasi. Kanske ska fortsätta på en gammal teckning som jag började med för någon månad sen, men som aldrig blev färdig. 
Vill så gärna göra klart den, men vet inte riktigt vad jag ska göra mer på den. Men ska försöka få igång inspirationen och låta fantasin flöda. Det borde ju gå helt awesome med den här sköna låten i högtalarna. 


PÅMINNER ER ÄVEN OM FRÅGESTUNDEN!! 
Klicka er in på frågestunden här och fråga allt du vill veta, som sagt svarar jag på nästan allt, men inte för privata frågor. Och det är jag själv som avgör vad som är för privat för att svara på. 
KOM IHÅG ATT DU HAR CHANSEN ATT BLI LÄNKAD! :D

Trööött...

Godmorgon på er söta läsare. Hoppas att ni sovit gått. Själv så sover jag typ alltid gott, men har tyvärr inte sovit så många timmar inatt, men det är jag ju van vid. Så det börjar bli normalt för mig att vara trött nu. Hade lite svårt att somna igår för alla tankar och sånt. Men fick iallafall ta lite sovmorgon eftersom att jag ska till UM klockan 9, och då kändes det inte som någon idé att gå till skolan klockan åtta.



Men jag är trött som fan och får nästan kämpa för att hålla upp ögonlocken.. Skulle inte sitta helt fel att gå och lägga sig nu igen. Och fryser gör jag också, sitter med leggings under och mjukisbyxor över och en t-shirt och över den har jag Robins luvtröja. Ändå fryser jag, och jag är en sån som AALDRIG brukar frysa typ. Men nu kanske det börjar bli riktigt kallt, till och med för mig. Är fan 16 minusgrader ute. THATS SICK! 
Fast snön stannar ju kvar iallafall, hoppas det blir soligt någon dag så att det är såhär alldeles perfekt väder för att vara ute och göra skidbackarna farlig. Haha ;-) Men nu känner jag att jag sitter och skriver alldeles för mycket strunt här..
Åh herregud!! Varför börjar jag prata om vädret för?! Jag börjar ju låta som en gammal pensionär som pratar med personalen på äldreboendet eller en nervös kille som träffar tjejen han gillar första gången helt själv och inte vet vad han ska prata om.

Jag saknar min älskling..



Nu ska jag kolla på family guy tills jag blir trött och kommer ifrån alla jobbiga tankar som jag har just nu.. Hatar att tänka på jobbiga saker. Hatar att må dåligt och vara deprimerad. Och jag vill inte att min blogg ska framstå som värsta deppbloggen, men jag tror nog att alla känner den här känslan någon gång ibland. Och just nu så måsta jag bara skriva av mig lite. Hade kunnat suttit och skrivit hur mycket som helst, men det tänker jag inte göra. Vissa saker är för privata för att skrivas på bloggen. 

Jag tror nog inte att jag kommer blogga något mer ikväll, så jag säger godnatt till er nu. Sov gott!

Såhär tror jag inte du har sett Thomas Di Leva förut!

Haha Di Leva, vilken stjärna! Sådär har man aldrig sett honom förut iallafall. 


Just girly things


foundation & nagellack

Tjabba tjena hallååå mina grymma läsare! Hoppas att ni har haft en bra dag hittills! 

Som sagt så var jag i skolan idag igen, även fast jag fortfarande inte är riktigt frisk. Skoldagen gick konstigt nog ganska fort, även fast torsdagar är en av dom längsta dagarna. Har varit en ganska chill dag faktiskt. 
Jag, Anna & Ibbe gick på stan en sväng på lunchen. Käkade på jambo och kollade lite i affärer. Men dom har ju så jäkla tråkiga affärer här i hudik. Men jag köpte iallafall foundation och nagellack på lindex. 

Coola färger på nagellacken va? Älskar färger! Allt blir så tråkigt utan färg ju! 


Fulaste & sämsta bilderna någonsin, jo tack, jag vet. Men vem fan orkar bry sig? Skitsamma! :D


GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN! 
Du har ju chansen att bli länkad!!

Bättre bilder på teckningen!

Inte dom bästa kanske, knäppte med mobilen. Men bättre än den förra iallafall! 



Godmorgon!

Sitter och kollar på family guy och käkar frukost just nu, tänkte nämligen försöka komma iväg till skolan idag, även fast jag inte är riktigt frisk.. Men tror att vi skulle träna till nationella idag, så det är väl bäst att vara där dårå. 

Får se om jag hinner slänga in någonting mera innan skolan. PUSS&KRAM!


PÅMINNER ER OM FRÅGESTUNDEN!!!!!!!!
Vill även säga, som jag glömde säga i inlägget om frågestunden, att vissa  som är med blir även länkade i min blogg. Du kanske har den turen? Ställ bara några frågor så är chansen stor! ;-)

C4N Y0U R34D 7H1S?

Såg att någon hade delat den här bilden på facebook, och jag måsta bara testa. And guess what? JAG KUNDE LÄSA DET! :D Haha..

Kan du läsa vad som står på den här lappen? ;-)

Passa på ordentligt nu!




Första gången som jag har frågestund i den här bloggen tror jag, en liten premiär. Så nu får ni passa på och fråga mycket, allt ni vill veta. Jag svarar på nästan alla frågor! 

♥ Ville bara tillägga något som jag glömde skriva från början. Jag kommer att länka några av er som ställer frågor i samma inlägg som jag svarar i. Chansen är stor att just DU får en länkning! Större chans om du skriver om detta i din blogg också, men isåfall måste du berätta det för mig så jag kan kolla på det.

PUSS&KRAM!

ÄNTLIGEN!

Nu har jag äntligen lyckats fixa designen så att den ser hyffsat bra ut iallafall. 

TRYCK F5 OM DU INTE KAN SE DEN!

Nu måste jag verkligen gå ut en stund, ta en promenad och träffa Robin. Har suttit inne nästan hela dagen, och känner att jag verkligen måste komma ut!! Bloggar när jag kommer hem & då svarar jag på era kommentarer också. Puss&kram!

Håller på med designen.. som typ har fuckat upp sig totalt!

Får be om ursäkt för min dåliga uppdatering idag, jag som trodde att det skulle bli supermycket uppdatering för mig idag när jag var hemma från skolan osv. Men som sagt så var jag ju hos tandläkaren, och efter det åkte jag och mami till mormor och fikade. Gofika! :D Haha, sen ringde Linda och Monica och ville att vi skulle komma dit och fika och sen skjutsa Linda till jobbet, så då åkte vi dit också, hann dock inte fika, men det var inget som jag hade velat heller, eftersom att jag hade fikat hos mormor. 

Men nu ska jag fortsätta att fippla med den här jä*la designen, blev krångligare än vad jag trodde.. Bloggar mera sen & svarar på era kommentarer så fort jag har tid. PUSS&KRAM!

Tandläkaren om 35 min!

Ska vara hos tandläkaren halv 11, och jag orkar verkligen inte göra mig ordning bara för att jag ska dit! Så jag tänker bara klä på mig och åka. Eftersom att jag är hemma och är sjuk idag så är det liksom ingen idé att fixa sig. 

Fick superstor lust att lära mig en massa om bloggdesign och fixa min blogg så att den blir supersnygg, men det hinner jag tyvärr inte göra nu innan jag åker till tandläkaren. Får väl se om lusten finns kvar när jag kommer hem också då, jag hoppas verkligen att den gör det. Vill också ha en supersnygg blogg ju, som alla söta läsare har! Men vi vet ju att jag har en väldig förmåga att tappa lusten till saker på ett litet kick, så det är ju inte helt konstigt om lusten är borta när jag kommer hem. Hehe.. 

Men nu ska jag klä på mig nå chill kläder & softa ett tag innan jag måste dra mig mot tandläkaren. Usch.. ska spänna tandställningen, nu kommer jag förmodligen få ont ikväll. Menmen, skitsamma. PUSS&KRAM!

RSS 2.0