Teckningen är nästan helt klar nu..

Har bara några små detaljer kvar på denna kladd teckning nu. Sen så tror jag nog att den är helt klar. Ni får en dålig webbcam bild nu, som ett litet smakprov. Så får vi se om jag orkar fixa en bättre bild imorgon eller något. 

Puss&kram


Give me money!

Så att jag kan beställa klääääder. Finns en massa saker jag vill ha ju.. 
Och inte för att jag brukar använda keps, men det kan ju vara kul att ha nån gång ju! ;-) 
Tur att jag fyller år snart! :D 



Bedrövligt, gräsligt, förjävla ont i halsen.

Godmorgon! Jag vaknade med vääärldens jävla halsont imorse & även ont i örat. Halsen gör ont när jag sväljer, tuggar, pratar, aa när jag rör min mun på minsta lilla sätt så gör det ont. Vafan ska jag göööra? Jag kommer hungra ihjäl på skolan idag om jag inte kan äta frukost.. Åhåhåhåååå!! Jobbigt, funderar på att stanna hemma.. Men vi ska ju träna till nationella prov idag. Måste väl gå en stund då antar jag, och blir det inte bättre så får jag väl åka hem dårå. 

Men nu ska jag fixa mig så att jag kommer i tid iallafall. Kram!

Family Guy gör min kväll lite bättre iallafall

Har fått världens huvudvärk nu & ont i halsen också. Och hostan har jag ju haft hur länge som helst. Tänk att den här förkylningen inte lossnar någon gång, går bara upp och ner hela tiden, men jag blir ju aldrig riktigt frisk. Så jäkla jobbigt. Tur att jag har family guy att titta på, så blir min deppkväll lite bättre iallafall. 




LAZY DAY

Usch, vill bara att denna dagen ska ta slut snart. Känner mig bara deprimerad, slö, uttråkad & lat. Vill göra någonting roligt och vara lite glad, men samtidigt så känns det som att jag verkligen inte orkar det. Hatar sånna här dagar, när man är ledsen och deppig och bara vill lägga sig och vänta på bättre tider. 
Men pappa skulle iallafall åka och handla nu, och då skulle han köpa chilinötter och dricka till mig, gör min kväll lite bättre iallafall. 
Och min lust att städa försvann lika fort som den kom. Och jag känner att det här bara blir ett tråkigt och onödigt inlägg. Men jag har ju så tråkigt så jag vettefan vad jag ska göra. Tror att jag ska kolla på kläder och bara lyssna på lugn och skön musik. 

Här får ni lite lugna låtar, som är sköna när man är på det humöret jag är på. 
2Pac – Ghetto Gospel
3 Doors Down – Heaven
Andreas Johnson – Glorious
Black Label Society – In This River
Bob Dylan – Blowin' In The Wind
Chester See – You're Beautiful (Clean Version)
Chris Medina – One More Time
Elvis Presley – Can't Help Falling In Love
Elvis Presley – In The Ghetto
Fm Static – Tonight
Fronda – Venus Mars
Lars Winnerbäck – Stackars
Ola Magnell – Tomma tunnor
P!nk – Dear Mr. President
Pato Pooh – Fairy Tale - Feat. Ricky
The Rolling Stones – Following The River


Fick lust att göra något som jag aldrig har lust att göra..

Fick helt plötsligt lust att storstäda mitt rum och möblera om och göra det super snyggt och lite mysigare! Jag som aldrig har lust att städa, jobbigaste jag vet.. Jag kan inte vara helt frisk idag, det är ett under att jag är villig att städa. Men den lusten kan ju försvinna lika fort, så jag tänkte fundera ut hur jag vill ha det på mitt rum nu, och sen får vi se om lusten finns kvar när jag är klar med tänkandet. Sitter även och kollar på lite kläder, GE MIG PENGAR!!! Vill verkligen köpa halva junkyard tror jag. Hehe.. 

Men nu ska jag fundera lite på möbleringen i mitt rum, funderar även på att kolla på nya tapeter. Vore ju lite kul att tapetsera om också. 

Bloggar mera sen, PUSS&KRAM!

Maja & Hanna. - DEL 1

Eftersom att jag inte hann få alla bilder igår när hanna höll på att skicka dom till mig, så bestämde jag mig för att göra en del ett nu av dom som jag hann få, så gör jag en del två sen. Men det kanske inte ens var så många bilder som jag inte hann få, det märker man väl.

Som vanligt så finns det många bilder som jag är oseriös på, eftersom att jag har det verkligen svårt för att vara seriös på bild, haha.




Det var del ett, och jag märkte att jag var ju fan inte seriös på någon bild nästan, haha! Men det blir ju roligare om man inte är så seriös hela tiden också! ;-) 



Helluu!!

Har varit med hanna idag, vi knäppte en massa bilder, men när hon skulle skicka dom till mig nyss så dog hennes dator, så jag hann inte få alla bilder. Så därför lägger jag ut bildbomben imorgon istället, om jag orkar och hinner. Är ju skola imorgon också.. jobbigt. 

Men nu ska jag försöka sova, så att jag somnar i hyffsad tid ikväll iallafall. Får be om ursäkt för min dåliga uppdatering idag också. 

Sov gott, PUSS&KRAM

Kolla in den här godingen!

Klev upp för en liten stund sen, och nu sitter jag bara och lyssnar på musik och tar det lugnt! Pappa och Moa är och åker skidor och mamma ska snart iväg och gymma. Så snart blir jag ensam, skööönt! 
Ska färga håret så fort jag orkar, och sen ska jag nog ut och knäppa kort med Hanna, awesome! Då blir det en bildbomb ikväll kanske ;-) 

Och den här söta tjejen har jag tänkt att lägga ut på bloggen i över en vecka nu, men det har inte blivit av, men är hon inte grym? :o för att vara så liten så är hon ju helt jävla awesome!! Kommer bli grym när hon blir äldre. 









Hon är så jävla cool, en sån där unge ska jag också ha!

Up up & away

Sitter och ritar och lyssnar på musik just nu. Bara en massa sköna låtar! Sen ska jag nog vara med Hanna och Madina tror jag. Och nu ska jag väl lägga ifrån mig teckningen en stund så att jag kan fixa mig, för jag ska åka och handla lite med pappa. 

Vad ska ni göra ikväll? 

Bjussar på några godingar! 
Kid Cudi – Up Up & Away
Labyrint – Tribulations
M.I.A. – Bucky Done Gun
Missy Elliott – Bounce
Nas & Damian "Jr. Gong" Marley – As We Enter
PaceWon & Mr. Green – Children Sing
PaceWon & Mr. Green – She Can Be So Cold
Soulja Boy – Grammy
T.I. – That's All She Wrote - feat. Eminem

Och ja, jag vet att det är gamla låtar, men dom är fortfarande lika skön! Tror fan att dom flesta riktigt bra låtarna är några år gamla!

Hoppar in i duschen!

Godmorgon på er! Sovit gott? 
Jag har sovit ganska bra. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog fortsätta rita på den teckningen som jag började med igår. 

Sen får vi väl se vad denna dag har att bjuda på senare. PUSS&KRAM!

ligger och kollar på family guy

och det känns som att jag kommer somna vilken sekund som helst, så jag ville bara säga godnatt till er!! puss!

Hatar att leta efter BH:ar på stan!!

Var nyss på stan med mamma en snabbis för att köpa bh:ar, men det blev inga sånna köpt för mig. Så JÄKLA svårt att hitta storlek ju! Hatar det.. Så istället köpte jag hårfärg, börjar få en väldig utväxt nu! 

Ska dra upp till Robin om en stund & vara med han och några andra. Också får vi väl se vad den här kvällen har att bjuda på. 

Började även med en teckning, och det går faktiskt ganska bra, lägger ut bild på den när den är klar. Förhoppningsvis kanske jag hinner göra klart den när jag kommer hem ikväll/inatt, om jag orkar. 

Men nu ska jag fixa till mig lite och dra upp till Håsta. Bloggar mera sen, PUSS&KRAM!

Fick plötsligt stor lust att sätta mig och rita..

..så nu ska jag nog göra det en stund. Får se om jag får bra inspiration, annars kommer jag tröttna också blir det inget ritande.

Slutade klockan 14.05 idag, och var tvungen att gå hem från skolan, men det är ju inte så långt. Och jag och Carro hade så tråkigt på fysiken idag, men sen fick vi en snilleblixt ;-) haha! 


AARG

Min jacka var typ as stor, ni vet den nya som jag hade beställt, så det var ju bara att skicka tillbaka den! 
Och nu har jag nyss duschat efter en mysig kväll med Julia i hede! Och har sjukt tråkigt nu, så jag gjorde en egen rageguy bild, såhär såg det typ ut idag när jag satte på mig min nya jacka.. 



Drar till Hede med Julia!

Nu ska jag och Julia åka till hede och åka slalom. AWESOME!! Första gången för i år för min del. Och mina skidkläder kom nyss också, vilken timing! Nu måste jag skynda mig supermycket. Bloggar sen. Pusspuss!

Drar upp till Robin!

Bloggar mera och skriver om vad jag har för planer ikväll när jag kommer hem! För nu ska jag upp till håsta och vara med min efterlängtade älskling en stund. Vi ska väl bara ta det lugnt och sånt tror jag.

PUSS&KRAM!

Hemma från the school!

Har ni haft en bra skoldag?
Min har faktiskt gått ganska långsamt känns det som, men ändå ganska bra, förutom att jag fick huvudverk på slutet. Men nu är jag hemma och funderar på att gå ner och stoppa något i magen och kanske plocka undan lite på mitt rum. Känns som att det är ett måste nu. Och det luktar så jävla instängt, måste fräscha till det känner jag. Det är så konstigt med mig, för jag hatar att ha stökigt och trivs verkligen inte då, vill knappt vara i mitt rum då, men ändå gör jag inte något åt det så ofta. Jag kan bara städa när jag får ett sånt där städryck och helt plötsligt tycker att det är skitkul att städa, och jag kan säga er att dom rycken kommer inte speciellt ofta! 
Har inte fått ett sånt ryck nu heller, men tänkte iallafall försöka städa litegrann, medans jag väntar på att Robin ska höra av sig. 

Vad gör ni såhär efter skolan då?





Först kom jag hem & var normal, sen blev jag glad för att jag insåg att jag var ensam hemma, sen blev jag normal och sen blev jag sur för att jag insåg att jag skulle behöva städa mitt rum
Har tråkigt som fan.. Haha, ni kanske märker det..

Ska gå å va med min säng!

Sjukt trött nu och ser fram emot att lägga mig och sova. Har suttit och pratat med min underbara älskling hur länge som helst nu. Och nu håller jag på att iallafall försöka bättra mig med bloggandet, så att jag ska försöka blogga ganska mycket imorgon, och göra lite roligare inlägg även! 

Sov gott! PUSS&KRAM!

Drar igång en rulle med syster min!

Eftersom att vi inte har något att göra & är ensam hemma så drar jag och Moa igång en film. Vi ska titta på småstadsliv firar jul, haha, så sjukt rolig. Även fast jag har sett den typ 67 gånger så är den fortfarande lika rolig. 



Kram på er!

Piss & Puss



Att det inte finns en blogg app för androidtelefoner
Det är verkligen någonting som blogg.se borde fixa. Bara för att det är så jäkla populärt med iphones just nu, så betyder inte det att alla har en sån. Vi androidare kanske också borde få samma fördelar?! 

Att det inte finns några roliga klädaffärer i Hudik
Det är en sak som är tråkig som fan. Hade velat ha mer och roligare ställen att handla kläder på här. För som ni kanske märkt så har jag en lite speciell stil eller vad man ska säga. Kanske inte speciell, men jag brukar inte handla mina kläder på Gina eller H&M om man säger så. 

Beslutsångest
Det är någonting som jag skulle kunna pissa på hur mycket som helst. Hatar att ha beslutsångest. Har världens fetaste jävla beslutsångest nu när jag ska välja program på gymnasiet, värsta beslutsångesten jag haft känns det som just nu iallafall. Jag har fan nästan till och med beslutsångest om jag ska köpa redbull eller powerking, typ så illa är det, också slutar det typ med att jag får psyk och köper någon helt annan dricka.. Haha, okej det där var väl kanske att ta i, men jag har faktiskt en grym beslutsångest för det mesta. Jobbigt! 

MIN DATOR!!
Som fortfarande inte fungerar. HATAR DEN MEST AV ALLT JUST NU!!!!





Att det är min födelsedag snart! :D
Nu är det typ 16 dagar kvar eller något, det är ju inte alls långt ju! :o Fan vad awesome, hoppas jag får asbra presenter & att mormor bakar smörgåstårta till mig!! Haha.. Jag känner mig fan som ett litet barn när jag längtar såhär till min födelsedag, men det är ju roligt, det måste ni ju hålla med om! Men sen vet jag faktiskt inte om det blir fest eller något, får väl se! ;-) 

Att det har kommit mycket mera snö nu
Mycket mera än vad det var för nån vecka sen iallafall, då var det ju nästan inget alls, och nu är det hyffsat mycket, nu kan man iallafall åka skidor om man vill. Jag har fortfarande inte åkt något idag, men jag vill så jag måste verkligen göra det snart!



Ny design, kan du inte se den? Tryck på F5 för att uppdatera sidan!

Blev inte världens snyggaste, men jag orkade inte lägga ner mer tid helt enkelt. 

Har nyss badat och nu ska jag äta chilinötter, dricka cola & ta en snus. Också ska jag bara mysa och ta det lugnt resten av kvällen. Kanske bloggar mera sen, om jag orkar. PUSS&KRAM!

Vad tyckte NI om designen?

Nu är det en design på G!

Har precis gjort klart det som jag hade tänkt ska bli min nya header, och sen ska jag väl fixa resten också. Är ju inte världens duktigaste precis, men den kommande får duga ett tag. 

Nu ska jag dra upp till Ibbe på Håsta, och vänta på Nathalie, sen ska vi hitta på nå kul! ;-) Om Nathalie kommer då, man vet ju aldrig med henne.. 

Men jag bloggar mera när jag kommer hem, och då hinner jag förhoppningsvis fixa klart med designen också. PUSS&KRAM!

Helloo!

Just nu sitter jag och fixar lite med en design som jag troligtvis lyckas hyffsat bra med så att jag kan använda den på bloggen. Har varit i skolan idag, kort dag, 8.00 - 13.45. Gick ganska fort, skööönt! Just nu är jag inte på humör för att blogga så mycket, så jag kanske gör det senare istället. Kram!

Saknaden är fortfarande enorm..

Miranda, det går fortfarande inte en dag utan att jag tänker på dig. Nu har det gått över 16 månader sen du lämnade oss. Fortfarande svårt att förstå att det är sant. Älskar dig nu och förevigt! Hoppas att du har det bättre där du är nu. ♥


Emina, Miranda & Jag.

Dags för plugget

Drar mig iväg mot skolan nu & hoppas på en bra dag. Känner mig konstigt nog väldigt pigg idag, vilket inte händer så ofta. Men det är väl bara hur awesome som helst, då kanske jag orkar jobba supermycket! :-D Hoppas på att det här humöret håller i sig hela dagen! Och hoppas att ni får en härlig dag! Puss&Kram!!


Jag beställde:



Skidjacka och skidbyxor! Äntligen säger jag bara! Det här blir nog superbra. :-D 


Kom hem från Hanna för en stund sen, har bara hunnit duscha, och nu ska jag nog bara ta det lugnt en stund innan jag går och lägger mig. Sitter och äter jordnötter just nu, tror att jag har blivit beroende av det.. Jag och Madina köpte sånna i fredags, och igår och idag var jag tvungen att köpa också, för att jag var så sjukt sugen på det. Sjukt.. Haha!

Slänger kanske in ett till inlägg sen innan jag somnar. Kram på er sålänge!!

Drar till Hanna Banana!

Bestämde mig för att dra till Hanna, slippa sitta hemma och ruttna! 
Så nu åker jag ner på Hemköp och sen till Hanna, så ska väl vi bara ta det lugnt hemma hos henne antar jag. Men innan jag åker ska jag klicka hem lite skidkläder tror jag! Lägger ut bilder på vad jag beställde senare.

PUSS&KRAM!

TJABBA TJENA HALLÅÅ!

Idag har jag bara tagit det lugnt hittills, och har inga planer för den här söndagskvällen. Men ska väl försöka hitta på något, orkar inte sitta inne längre. 

Och jag har fortfarande inte fixat min dator, men har gjort ett eget konto på mammas data nu, så då blir det kanske lite mera bloggande. Ska verkligen försöka bättra mig! Ska försöka komma på suuper roliga saker att blogga om! ;-) 
Vill även ha en ny design, men jag är ju inte så super duktig och har inget bra redigeringsprogram, det ända jag har är picasa, och det är ju inte det bästa. Visst, det duger absolut för mig, men det går inte göra så snygga saker som det går på till exempel PS. Men jag fattar inte ett jävla skit av PS så jag får nog hålla mig till Picasa.
Ska försöka fixa någon som kan göra en ny header åt mig, men jag funderar på att göra en tillfällig design tills jag har hittat någon. Får se hur det blir, om jag inte hittar något att göra ikväll så kanske jag kan ägna mig åt den designen. 

Är det någon av er som har lust att göra en header? Eller vet ni någon som gör gratis?

PUSS&KRAM!

FIXA EN BLOGG APP FÖR ANDROID OCKSÅ!!

godmorgon! sitter och bloggar med telefonen nu, men det blir ju inge vidare. kan blogg.se skaffa en app till android telefoner ocksa?!! det hade underlattat mitt bloggande enormt mycket!

GOOD MORNING!

Har ni sovit gott? :-D Jag har sovit jättebra inatt faktiskt, somnade med datan på och inne på facebook och southpark hade jag också på, så trött var jag, att jag inte ens hann logga ut från facebook eller stänga av southpark. Men skönt som fan att få sova ut!

Idag har jag inte planerat än vad jag ska göra, men jag hoppas att det händer nå kul iallafall. 
Igår var jag med Hanna och Madina, vi gick och solade lite, och sen hemköp och sen hem till Madina och bara softade framför tv:n hela kvällen, skönt det också ibland! Man behöver ju inte vara ute och busa och hitta på galenskaper varje helg, just bara för att det är helg.
Bloggar mera sen, för nu måste jag verkligen skärpa till mig med den här sjukt dåliga uppdateringen!!

Puss&kram!

God morgon!

Måste fixa mig, så hinner inte skriva något långt inlägg.. Och jag har inte hunnit fixa hårdisken heller. 
Vill uppdatera supermycket, men det blir inte av på den här datan! :-/ 

Adam Tensta – OK Wow (Den Svenska Björnstammen)

NY HÅRDISK ÄR ETT MÅSTE NU!

Så att jag kan börja blogga lika mycket som förut igen, jag har ju blivit asdålig på att skriva här på bloggen. Vill ha en ny design!! Men jag ska försöka fixa min dator idag, och om jag inte hinner idag så ska jag ändå försöka uppdatera mera ändå, med mammas data, även fast den är så dryg och tråkig.. 

Och god morgon förresten, hoppas att ni sovit gott!! 
Själv somnade jag nån gång mellan 00 och 01 inatt, ovanligt! Brukar aldrig somna så tidigt, även fast det är skola. Men det var skönt att sova lite längre än vanligt! Måste försöka sova mera på nätterna jag.. 

Men nu ska jag lyssna på musik och fixa mig, börjar om en timme, så dags att börja nu kanske. 
Är det bara jag som hatar att välja kläder på morgonen? Det slutar alltid med att jag går till skolan med mjukiskläder nästan. Hatar det, ska försöka börja lägga fram kläder på kvällen innan istället, fast det har jag ju tänkt att börja göra länge, men ändå blir det inte så.. 

Bjussar på en bild på mig och älskipäälski. Redigerade den i PicsArt, en fotoredigeringsapp som jag har på telefonen. Ganska bra app faktiskt! 



Good morning!

Börjar om en halvtimme, är verkligen inte på skolhumör idag.. Fast säg någon gång man är det. Men idag känner jag mig extra trött och less. Hoppas att det blir en kort och lugn skoldag. Orkar inte med mycket jobb och stress idag. Är trött som fan. Och eftersom att det tar så lång tid för pappa att släpa sig ner till stan och köpa en ny hårdisk till min dator så funderar jag på att börja jobba med min nya design på mammas dator istället. Men vi får se hur jag gör med den saken. Nu ska jag fixa mig så att jag inte kommer alldeles för sent idag, har en känsla av att jag kommer bli lite smått sen.. som vanligt.. 

Den här musiken lyssnar jag på just nu, den är bäst när jag är på dåligt humor. Hårdrock! ♥
Ja, som jag sagt flera gånger förut, jag har en VÄLDIGT blandad musiksmak. 

Slipknot – Psychosocial
Slipknot – Wait And Bleed
Slipknot – Surfacing [Explicit]
Slipknot – Spit It Out [Explicit]
Völkerball – Stein um Stein - A Tribute to Rammstein
Völkerball – Ich will - A tribute to Rammstein
Völkerball – Amerika - A tribute to Rammstein
Nomy – Nomy Medley
Nomy – Cocaine
Nomy – You Better Die Young
Nomy – Life is a bitch
The Offspring – You're Gonna Go Far, Kid - Explicit Album Version
Paramore – Misery Business
Korn – Y'all Want A Single
Korn – Another Brick In The Wall (Parts 1, 2 , 3)


Hatar min dator.

Varför ska alltid hårdisken gå sönder? Har bytt hårdisk tre gånger, och nu måste jag väl göra det en fjärde gång också snart. Börjar tröttna på mammas dryga tråkiga sliskdator nu. Och ja, jag är arg.. Kanske inte borde blogga just nu. Sätter mig och kollar på The fresh prince of B-A. Sen ska jag sova, godnatt!

And there they strike again..



Dom gör det igen! Älskar Steve Kardynal, så jävla underbart skön människa! Hahaha.. 
Och deras två tidigare 'Songs in real life' är ju minst lika bra som denna! Love it!! 





Nu ska jag göra mig klar lite fort, och dra till skolan! Ha en bra dag sötnosar, PUSS&KRAM!

HAMILTON - Vad jag tyckte om filmen.

Nu har jag nyss kommit ur duschen och kom hem från bion för drygt en timme sen. Filmen kanske inte riktigt var så bra som jag hade tänkt mig och som jag hade hoppats på. Men som sagt så hade jag väldigt höga förväntningar om den här filmen, så det var väl kanske inte så konstigt att den inte riktigt uppfyllde mina förväntningar. 
MEN den var absolut INTE dålig, den var jävligt bra, det var jag som förväntade mig för mycket bara. 

Persbrandt är ju en så jävla grym skådespelare. Så jävla skön & helt iskall. Stenhård helt enkelt. Filmen är värd att se, men gör inte som jag gjorde, ha inte för höga förväntningar. Man borde aldrig ha några förväntningar alls om nånting egentligen.. 



Nu ska jag pussas lite!



Diversity
Just nu så tänkte jag bara pussa på en ända sak, och det är på dansgruppen Diversity. Har älskar dom i flera år nu, och måste bara sprida dom vidare. Dom flesta kanske redan har sett dom. Men jag vill ändå skriva om dom. Dom är så jävla grymma! Jag vill också kunna dansa sådär bra!! Blir glad bara av att kolla på dom på youtube. Och killen som kommer på koregrafin och alla idéer, gaaash vad jag ser upp till honom. Vart får han all inspiration och alla idéer från? Och småpojkarna är ju bara fööör söta. Lilla pojken med lockigt, stort hår, hur fan kan han göra allt det som han gör? Är han inte rädd för att göra illa sig ordentligt? Sjukt! Skulle varit livrädd om jag var han, eller om jag var hans föräldrar, så som han håller på på scenen.. Ojojoj!! 
Fan vad jag vill kunna dansa lika bra som dom här grymma stjärnorna.. 

Diversity - Audition
Diversity - Semi-final 1
Diversity (semi final performance) BGT 2009





Fanns inte så många videos som man kunde bädda in, det är därför jag länkade några istället. Också finns det ju ett antal fler grymma videos med dom. Men dom får ni hitta själv på tuben! ;-) 

PUSS!

Rageguy.. Hahaha!

Detta gör mina dagar väääldigt ofta, så klockrent och helt jävla sant också. Hahaha, också är det ju sjukt roligt såklart! :D



HAMILTON - i nationens intresse



Ikväll blir det bio! Känns som att det var en evighet sen jag var på bio senast.. Tror att den här filmen är awesome, så vi får väl hoppas att den är det också då. Ska gå med Linn, Viktor och Robin. Blir nog supermysigt och roligt. Om jag orkar när jag kommer hem efter bion så skriver jag vad jag tyckte om den, den slutar väl vid 22:35 eller nå, om jag har räknat rätt. Den börjar ju 20:45. 
Älskar Persbrandt, alla filmer jag sett med han har varit bra, så jag har ganska höga förväntningar om den här filmen. Hoppas att den uppfyller mina förväntningar också. 

Bloggar säkert något mera om en liten stund, känner att jag är på bra blogghumör idag! :D KRAM!

What doesn't kill you makes you stronger.


Tänk att kunna göra detta!

Ganska coolt ändå ju ;-) 


PUSS IN BOOTS

Förlåt för min grymt dåliga uppdatering. Men som sagt så är inte mammas data ett dugg rolig.. Också var jag ju hos Robin igår, och nu ikväll. Också vaknade jag och natha typ klockan två idag, så det har helt enkelt inte blivit av att jag har bloggat, har inte haft så mycket tid över för det. 

Nu sitter jag och kollar på Puss in boots, eller ja, mästerkatten i stövlar då. Grymt härlig film tycker jag, verkligen värd att se. Har ju dock inte tittat klart på den, men hittills har den varit förjäkla bra alltså!! Så fint gjord också är den så gullig och allt sånt där. Verkligen ett tips, om jag ska säga vad jag tycker!



Nu ska jag dra upp till Håsta!

Ska till Robin och umgås med lite folk. Robin, Anna & Totte vad jag vet än sålänge. Svarar på era kommentarer senare. 
Och om Robins internet funkar så kan jag även blogga lite där, puss&kram! Hoppas att ni får en underbar fredagskväll, för det ska iallafall jag ha! ;-) 

Bjussar på en gammal och söt bild på mig och Anna. Haha kommer ihåg att alla tyckte att vi var så likt varandra den här dagen, för att hon hade lånat min jacka och mina jeans. Också är det ju ganska många som är likt varandra i ansikten redan, fast själv tycker jag inte det. Haha.. 



Godmorgon sötnosar!

Tänkte på en sak, det är tur att jag har er läsare, får så söta kommentarer ibland som verkligen värmer. Och jag tar faktiskt verkligen åt mig av era söta och snälla kommentarer ska ni veta, dom gör mig så glad! 

Nu sitter jag och fixar mig, och min dator funkar fortfarande inte.. Hatar att sitta vid mammas. Vill göra en ny design också, men för att göra det så måste jag ha min dator! Hoppas att den funkar snart, annars får jag köpa en ny hårdisk.. Orkar inte byta hårdisk en fjärde gång. 

Kanske slänger in ett till inlägg innan jag drar mig iväg mot skolan. Kram! 



♥ Hemma från begravningen. Vila i frid Morfar, 17 april 1928 - 16 december 2011 ♥

Kom hem för ungefär en timme sen. Har varit hos mormor ända sen begravningen var slut. Det var en otroligt fin begravning. Ett fint avslut av min underbara morfar. Kul att träffa alla underbara släktingar också! Prästen och några släktingar och morfars vänner sa några otroligt fina ord. Och det fälldes tårar. Men det var fint, sorgligt, men otroligt fint! 
Morfar, jag hoppas att du har det bra nu. Sov gott. Tänker på dig och saknar dig. Du finns kvar i mitt hjärta. Jag älskar dig, nu och föralltid. ♥

Här är några bilder som jag knäppte med mobilen, alla andra bilder finns på mammas kamera,  och dom kanske jag lägger ut senare, eller någon annan dag.



Åker på begravning.. Morfar ♥

Som sagt så är jag ledig idag. Och det är för att morfars begravning är idag klockan 13. Så då bestämde jag mig för att vara ledig idag, kändes bäst så. Lägger ut bilder från begravningen när jag kommer hem. Vet inte riktigt när jag kommer hem, för att begravningen är i Rogsta, och sen efteråt så ska vi nog åka till mormor och vara där med henne och äta och sånt. Så att hon slipper vara själv. 
Jag gruvar mig inte så mycket för begravningen, första gången jag skulle på begravning så gruvade jag mig. Men det kanske var för att det var Mirandas begravning, hon var ju min kompis, det kanske var för att man inte riktigt visste hur man skulle beté sig inför hennes familj och släkt, och för att det var första gången man var på begravning. 
Men nu är det ju morfar, och det kommer ju typ bara vara släktingar där också. Dom känner man ju väl. Det jag tycker är så jobbigt med begravningar är självklart att det är en nära person som har gått bort, men också att jag har så otroligt svårt att gråta inför folk, och då känns det så fel att inte gråta på en begravning, men egentligen är ju jag också lika ledsen som dom andra, men det är bara det att jag inte kan visa det. Det kanske låter konstigt, men jag har otroligt svårt för att gråta inför folk, jag vet inte varför, men det bara är så. Och ibland kan det vara bra, men ibland, som till exempel vid tillfällen som detta så är det jobbigt. Och en till sak som är så jobbigt med begravningar är att se alla sina nära och kära så otroligt ledsna och förstörda. Även fast man är lika ledsen själv, så är det så jobbigt att se dom som man älskar vara ledsen. 

Skriver lite om min kära morfar när jag kommer hem, också lägger jag ut bilder från begravningen. 


Good morning!

Hoppas att ni sovit gott.
Sitter och kollar på The fresh prince nu, och ska snart börja göra mig ordning. Bloggar mera om en stund. Puss&Kram!

Tjabba tjena hallå! Som ni kanske märker så blir det inte så jättebra uppdatering just nu, för det första pga skolan och för det andra pga att min dator är trasig så jag är tvungen att sitta vid mammas. Och den är inte så rolig! 
Men jag försöker blogga så mycket jag kan och orkar och hinner. 

Just nu sitter jag och kollar på 'The Fresh Prince Of Bel-Air' och spelar lite wordfeud.. Skulle verkligen inte lyssnat på min syster när hon sa åt mig i förrgår att jag skulle skaffa wordfeud. Hade inte tänkt att skaffa det alls, eftersom att alla verkade bli så jädrans beroende av det. Men i förrgår så lyckades min lillasyster övertala mig, skulle inte låtit henne göra det, för nu är jag helt fast vid det. 

Idag har jag varit hos Robin, vi gjorde potatismos och köttbullar! Alltid lika gott. Också har vi bara tagit det lugnt och tittat på film. Ibland är det bara det bästa som finns, att ta det lugnt med någon man älskar. 
Men snart hade jag tänkt att gå och lägga mig, måste bara bli lite tröttare först. Men jag får iallafall sova ganska länge imorgon, eftersom att jag ska vara ledig för att jag ska iväg klockan ett. Vart jag ska skriver jag om imorgon istället.. 
Så jag säger gonatt till er nu, sov så gott! 

STOR FET BAMSEKRAM! 


STAND BEHIND THE MUSIC

Ska snart dra upp till Robin och laga mat med han och bara ta det lugnt ikväll. Får se om jag bloggar något hos han, annars gör jag det när jag kommer hem. Ha det bra sålänge! 

Bjussar på en skön låt. Och musikvideon är ju inget annat än awesome!


Skrattar..



Drar till skolan!

Måste skynda mig nu, är inte ens riktigt klar, så nu måste jag skynda mig. Kommer komma lite sent, men men.. Vad skulle man göra utan musik? 
Skulle aldrig orka fixa mig på morgonen utan musik. Sitter och lyssnar på riktigt godingar, som man aaaldrig tröttnar på!





Skön musik såhär på morgonkvisten!

Pratar med min älskling!

Tur att jag har han, sitter och pratar om allt möjligt i telefonen nu. Han är så söt så!
Idag har jag varit på skolan, gick faktiskt bra första dagen, trodde att jag skulle vara trött som fan, men jag var faktiskt ovanligt pigg! Konstigt det där. Nu ska jag snart gå å lägga mig, så nu säger jag gonatt till er, bloggar imornbitti! Puss&kram!

Good morning!

Jag kom upp.. I TID! Ojoj, idag förvånar jag mig själv. Men det är ju bra iallafall, nu kanske jag kommer i tid till skolan för en gångs skull. Men nu ska jag fixa mig. 

Här får ni två gamla låtar som jag sitter och lyssnar på just nu, bara för att det var så längesen jag lyssnade på dom och för att dom är jävligt skön att lyssna på! Hörs nå sen, PUSS&KRAM!





fortfarande vaken..

kan inte sova, har ont i halsen och allt, och fastnade vid wordfeud nu ocksa... och ja, jag bloggar med telefonen nu, och nej, det gar tydligen inte att gora dom tre sista bokstavarna i alfabetet. alltsa snalla BLOGG.SE, SKAFFA EN APP FOR DOM MED ANDROID OCKSA, ALLA HAR INTE IPHONE FOR FASIKEN! Haller ni inte med mig alla androidbloggare?
nu ska jag gora ett nytt forsok att sova, tack for mig. pusshej leverpastej!

Ska försöka sova..

..för imorgon är det ju skola, tillbaka till verkligheten. Men jag ser faktiskt, konstigt nog fram emot den här terminen lite, samtidigt som jag inte gör det. Blandade känslor helt enkelt. Men nu ska jag lägga mig och försöka sova, hoppas att jag somnar fort så att jag slipper vara så överdrivet trött imorgon, ska försöka hinna blogga innan skolan imornbitti, annars gör jag det på skolan eller när jag kommer hem. Men allting hade ju varit enklare om blogg.se kunde skaffa en app för Android telefoner. 

Svarar även på era kommentarer imorgon, för jag orkar inte nu, för att mammas data är inte lika rolig att sitta vid som min! Och som sagt så har ju min fuckat ur.. igen! 

Hörs imorgon, godnatt! 
PUSS&KRAM

Nisses!

Har STORstädat garderoben, och nu ska jag göra mig ordning, och när jag är klar så drar jag med Ibbe och käkar på Nisses, hörs mer sen! HÄÄJDÅÅÅ!

Jag säger godnatt.. Fast för dom som ska till skola/jobb imorgon kanske det är dags att säga godmorgon till snart ;-)

Jaja, hur som helst så kraschade min data för nån timme sen iallafall, pang tjong! POFF, putsveck. Jävla datafanskap! Less jag blir, fml. 
Tur att jag har Robin som har räddat min kväll genom att prata i telefon med mig, också har jag ju mammas bärbara data, men känns ändå tråkigt, har ju alla mina saker på MIN data, serier och sånt som kan vara kul att kolla på innan man somnar, men nu spelar det inte så stor roll egentligen, för nu börjar jag bli trött ändå, det var värre för nån timme sen, innan Robin ringde, för innan det så var jag riktigt jävla sur och uttråkad, men Robin räddade ju mig såklart. Puss på han och puss på er! KRAMIS & GODNATT!

Halloj!

Haha, rolig rubrik.. konstig humor. 

Har varit med Nathalie idag, först var vi på skutan och träffade Linn, Kalven, Victor, och sen träffade vi även Hanna, Helena och massa roligt folk! Efter det drog vi upp till Robin och kollade på film, eller ja, barnprogram typ. Kommer ni ihåg Allram Eest? Som gick på tv och även som julkalender typ 04 eller 05 eller nå sånt? Haha, det är ju så sjukt kul, och det kollade vi på. Gullig vi är ibland vi! 

Sen så drog Nathalie hem efter en stund, och jag och Robin hade inget att göra så vi fulade oss som fan och knäppte massa roliga damp bilder. Men jag tänker inte lägga ut alla ;-) Men kanske kan vara snälla och bjuda på någon enstaka. Mohaha! 


Ful vi är alltså, haha lillsnuttisen min! 

Och justja, jag och Nathalie hade lite tråkigt på skutan också.. 


HAHHA WTF?!


Hahaha, tror att jag dog för en stund när detta kom fram när jag klickade på ett youtubeklipp, WHAT THE FUCK?! HAHA! Åhgud, känns ju säkert att några apor ska fixa problemet. Haha, jag dör! 
Det här är humor!!

Grym låt!


Husdjur

Just nu har jag tråkigt nog inte något husdjur, men jag vill skaffa en katt eller en hund! Men däremot har jag haft några stycken.. Mitt första husdjur var min otroligt underbara kanin Bella, som jag fick när jag var typ 5-6 år. Hon var helt otrolig! Vi hade henne inomhus, i mitt och Moas 'lekrum'. Där hade hon sin bur, men den stog alltid öppen, för hon älskade att hoppa runt på golvet när vi var där. Vi hade även alltid dörren till rummet hon var i öppen jämt, för att hon gick aldrig någonsin utanför dörrkarmen, hon kunde stå där i dörröppningen och nosa och titta ut nyfiket, men hon gick ALDRIG över tröskeln, och vi hade även en kattlåda som hon sket och pissade i, hon gjorde det aldrig i buren eller på golvet. Men ungefär två år senare så skaffade vi två till kaniner, och då blev alla tre helt vild! Det gick verkligen inte att röra dom, ångrar mig sjukt mycket att vi köpte dom där två sista. Allt förstördes. Och ungefär för 2-3 år sen så var vi tvugna att avliva dom, det var grymt jobbigt, men det fanns tyvärr inget annat val. 
Men under den här tiden som vi hade kaninerna så hade vi även hunnit skaffat en katt, Mimmi. Den bästa katten man kan hitta, henne har jag typ växt upp med, eftersom att det var mina kusiner som hade henne först, men sen skulle dom åka utomlands i några månader, och under den tiden så skulle vi vara kattvakt. Och sen blev det att vi behöll henne. Men tyvärr så dog hon för några månader sen, av åldern, hon blev 20 år! Henne saknar jag som fan faktiskt. 
Och sen orkar jag inte förklara om dom andra djuren vi haft, men vi har sammanlagt haft 3 kaniner, 2 katter, 13 hamstrar & 2 marsvin. 


The fresh prince of Bel-Air!

Godmorgon på er sötnosar! Sovit gott? 
Jag har sovit ganska bra faktiskt, är ju lite förkyld, så kan bli lite svårt att sova, men det har gått ganska bra inatt. Nathalie sov här inatt också, och hon ligger fortfarande och sover, och jag sitter och tittar på The fresh prince of Bel-Air. Så sjukt roligt, brukade ju titta på det när jag var liten, men då fattade man ju ingenting, man hann ju inte läsa texten, då satt man ju bara och tittade med mamma när hon tittade, och skrattade när hon skrattade.. Haha! Men nu när man fattar själv och sånt så är det sjukt roligt, älskar Will Smith! 

Nu ska jag fortsätta titta på det, också funderar jag på om jag ska storstäda idag, får se om jag orkar.. Bloggar mera senare, puss&kram!

Nathalie & Robin som gäller ikväll!

Har  inte bloggat något idag, för jag vaknade typ klockan 2 - halv 3, och då kollade jag och Nathalie på film och sen ät vi frukost. Också har det inte blivit av att jag har bloggat bara. Och snart ska jag in till grannarna och käka middag, och efter det blir det att åka upp till Robin och kika på film och bara myysa! Och Nathalie ska också med. Så om Robins internet fortfarande inte funkar så blir det väl att jag bloggar när jag kommer hem ikväll då! Ha det bra sålänge! Puss&Kram! 




Bjuder er på dom här söta bilderna på mig och Nathalie! hehe..

Ett viktigt inlägg, hjälp till du också

Satt och kollade lite på facebook, och såg att en av mina fb-vänner hade delat ett foto på en tjej. Jag klickade mig in på gilla-sidan som bilden kom ifrån. En tjej är försvunnen. HJÄLP TILL!! Gör det genom att hålla utkik efter henne och sånt. 

Gå in på sidan om henne för att läsa mer och se bilder på henne, för att kunna hjälpa hennes nära & kära.
HAR DU SETT JENNY ELISSON HANSSON 16 ÅR?

Även fast jag inte känner henne eller hennes nära vänner och släkt så går mina tankar till dom.

Familj & släkt

Familjen
Mamma Katarina, pappa Anders (Hogge) och lillasyster Moa.

Släkten
Farmor, farfar & mormor. Också morfar då, som tyvärr har gått bort. Vila i frid världens bästa morfar, som gick bort den 16 december 2011. 
Också har jag en faster, en morbror och en moster. Min morbror har ett barn, Micke, min kusin. Och min moster har 2 barn, Emma & Linda, också mina kusiner alltså. 
Sen har jag väl ett hundratal tremänningar skulle jag kunna tänka mig, eftersom att mamma har 28 kusiner och pappa har väl kanske 8 eller något. 
Min släkt är lite komplicerad att förklara, men jag kan säga som så att Emma är min yngsta kusin, och hon är 26 år, och min äldsta kusin är Micke, och han 3 barn, och en av dom är en dotter som är lika gammal som mig. Så min moster & morbror var väldigt tidig med att få barn, och min mamma var ganska sen. 


Moa & Jag


Mamma & Jag


Jag och Morfar 


Moa & Jag


Alicia (kusinbarn), jag, Rebecka (kusinbarn) & Moa


Jag, Moa & Pappa


Mormor och jag.


Moa och Jag. 


Emma, Linda & jag


Jag och mamma. 
Jag och Moster Monica.


nyvaken & trööött!

God morgon på er! Hoppas att ni har sovit gott sötnosar! Jag har sovit jätteskönt, var så jävla trött hela dagen igår bara för att jag nästan inte sov något igår natt hos Robin. 

Nu sitter jag bara och lyssnar på musik och tar det lugnt, och ska nog göra det länge till, så skönt att bara ta det lugnt! 

Allyawan – Skitsamma
Adam Tensta – OK Wow (Den Svenska Björnstammen)
Familjen – Featuring Adam Tensta
Fronda – Venus Mars
Henok Achido – High On Life (When The Drugs Don't Work)
Henok Achido – Fly Fresh
Henry Bowers – Rappin’ For Food
Henry Bowers – Swing Batter Batter Swing
John Dahlbäck – Next To The Speakers - Radio Edit
Nomy – Hold Your Head Up High
Sanna Carlstedt – Hässelby
Stress – Labababyrint
Stress – Förort
Stress – Banka skiten ur
Timbuktu – Allt grönt

JAG

Har gjort ännu en till kategori där jag tänkte berätta lite om mig själv, eftersom att ni kanske inte vet så mycket om mig. Det kommer komma i olika delar, för det blir alldeles för mycket annars, det kommer bli ett alldeles för långt inlägg, och då tröttnar man ju på att läsa till slut. Men jag ska försöka att lägga ut ett inlägg som tillhör den här kategorin i några dagar nu framöver. Ska försöka berätta det mesta! Men självklart finns det saker som jag verkligen inte tänker skriva här på bloggen.  

JAG
Jag heter Maja och bokstäverna HB är första bokstäverna i mina två efternamn. Jag föddes i februari år 1996 på Hudiksvalls sjukhus. 
Jag älskar katter!
Om någon frågar om min favoritfärg, så kan jag faktiskt inte riktigt svara på den frågan, för att jag gillar nästan alla färger, mycket färger ska det vara! Tänk vad världen hade varit tråkig annars!! :o
Jag är alltid mig själv! 
Jag har ADHD 
Jag har skolkat otroligt mycket ett tag och hade jättedåliga betyg, men den senaste terminen nu innan jullovet så jobbade jag upp mig från 45 poäng till 135 poäng på ungefär 4 månader. 
Jag har min egen stil och skiter i om folk ogillar den. Men för det mesta får jag bara bra kommentarer om min stil. Och det älskar jag, att få roliga och bra kommentarer och beröm! 
Jag funderar på att gå Industritekniska programmet (HIT) eller El och energi programmet på gymnasiet, och förut ville jag gå fordon, men det tror jag inte att jag är så sugen på längre. 
Jag hatar att jobba i skolan för det mesta, men om det är något som jag tycker är roligt och något som jag klarar av själv så skulle jag kunna sitta och jobba med just det hur länge som helst.
Jag har älskat att rita, måla & pyssla i hela mitt liv! 
Jag älskar musik, vet inte vad jag skulle göra utan det. 
Ibland oroar jag mig för att jorden ska gå under i år, bara för att det har varit så sjukt mycket snack om det. Fast egentligen så tror jag inte att det kommer hända. Men går ändå runt och oroar mig ibland, för att jag är rädd för att dö.. jag vill inte dö nu iallafall, jag har ju inte hunnit med allt jag ska göra! 
Jag tänker alltid på mina nära och kära i förstahand, och tar mig själv i andrahand. 
Jag är en känslig person, men jag kan aldrig visa för någon att jag är känslig, det kan jag bara göra när jag är själv. Även fast jag ibland skulle vilja att jag kunde visa för folk hur jag mår, så går det inte. Om jag är jätteledsen eller deppig så kan jag aldrig grina inför folk, jag vet inte varför, men det går inte. 
Jag hatar att bråka med mina vänner! 
Jag orkar inte skriva något mer om mig själv nu, men nu vet nu litegrann om mig iallafall, nästa inlägg i denna kategorin blir om Familjen och Släkten! 




Dålig uppdatering, jo tack, jag vet!

Blev inte att jag bloggade så mycket igår, för att jag drog till stan och var med Lovisa och Nathalie och sen drog vi hem till mig en stund bara för att jag skulle packa och då blev det inte av att jag skrev något på bloggen. Och sen drog vi upp till Robin också har vi sovit där med han och Tobbe. Och hemma hos Robin så var det så att internet inte funkade.. så därför har jag inte bloggat! 

Och här bjuder jag på en grym låt med en helt jävla awesome människa!! 
Han gör så sjukt tunga låtar, LOOOOVE! ♥


Godmorgon!

Har nyss duschat och sånt, och nu ska jag gå ner och äta frukost. Är på dåligt humör just nu, så jag bloggar sen istället.

Nu ska jag pussa och pissa supermycket!



weheartit.com
En helt grym sida med mycket fina bilder och mååånga bilder som ger grymt mycket inspiration. 

♥ Min mamma
En underbar person som alltid finns där och alltid vill det bästa för alla sina nära och kära. En hjälte som kämpar för det hon vill ha och det hon vill göra. Och även när hon själv mår dåligt så tänker hon på andra först. En underbar ängel helt enkelt. Med henne vid min sida så kan jag klara allt.

♥ Musik
Ja, vad skulle man göra utan musik? Musik är ALDRIG fel, i vilket tillfälle som helst så kan man njuta av musik! Det finns musik till allt! Skulle verkligen inte kunna tänka mig ett liv UTAN MUSIK! Skulle det ens funka? Nja, tveksamt faktiskt. 

♥ Southpark
Alltid lika roligt att titta på. Och man kan ju säga att dom som har gjort den här serien eller vad man ska kalla det, dom kan ju verkligen INTE har brist på fantasi iallafall. Hur kan man komma på något liknande? Haha.. 




♦ Lögnare
Måste vara en av dom värsta personligheterna man kan ha. Hur kan man leva i en lögn? Men det roliga är att sanningen kommer faktiskt fram för det mesta, och då kan man sätta personen som ljuger på plats! Men varför ljuga när man kan prata sanning? Man kommer ju inte speciellt långt på att ljuga, eller ja, man kanske kan komma långt, men allting kommer ju rasa till slut när sanningen kommer fram. Så varför inte bara vara ärlig på en gång? 

♦ Den här "vintern"
Vad hände med den RIKTIGA vintern? Vart är all snö? Det här suger rent utsagt! Jag vill ha en massa snööö!! Så att man kan åka slalom och göra backarna livsfarliga. Och så att man kan vara ute och åka madrass och sånt där och leka i snön som ett litet barn! Hur kul är det med en massa regn, slask och plusgrader i januari? 

♦ Att bli tagen som andrahandsval
Det här har jag ju skrivit ett helt inlägg om, men jag tar med det här också. För det är verkligen något som jag pissar snett på! Jag hatar när man är ett andrahandsval för någon, man känner sig så värdelös och osynlig. Det har nog hänt dom flesta någon gång, och jag har säkert gjort så att någon annan känner att jag har tagit dom som andrahandsval också, men aldrig med flit! Men jag hatar det iallafall.

MENS!!!! 
Vem hatar inte det då? Den där hemska jävla mensvärken och allt! Fan vad jag verkligen INTE gillar att ha mens! Usch, fy & blää!

Ny kategori igen.. piss & puss

Eftersom att min fantasi brister ibland och jag inte vet vad jag ska skriva om, så gjorde jag den här kategorin som jag kan använda mig utav när jag inte har något bättre att skriva om. Det är som "hiss & diss" ungefär, fast jag har valt att använda mig av andra ord istället bara! ;-) Och det kommer alldeles strax ett inlägg till den här kategorin. Ska skriva om saker som jag pussar på (alltså saker som jag hissar) och saker som jag pissar på (saker som jag dissar). 

Själv tycker jag att det här kommer bli superkul, jag gillar ju att tycka till! :D

HJÄLP MIG!

Jag känner mig sjukt efterbliven nu, men jag behöver hjälp. Hur mobilbloggar man? Finns det någon app eller något för det blir helt fuckat när jag ska försöka? 

SJUKT TACKSAM FÖR HJÄLP!!!!!



Picachu Nails

Hej på er sötnosar! Förlåt för min urusla uppdatering idag, men jag har varit sååå trött och lat att jag inte orkat göra annat än att titta på tv och tagit det lugnt. Men jag har även målat mina naglar i brist på liv.. hehe. 
Inte det bästa resultatet, men det får duga, gjorde det ju trots allt bara för kul skull! :-) 


Och nu ska jag snart gå och lägga mig, i hopp om att vara hyffsat frisk imorgon iallafall. Så jag säger godnatt nu, kram!

Har du sovit gott?

Jag har iallafall sovit helt underbart, har sovit i tolv timmar!! Var sjukt längesen jag sov så länge. Men det var otroligt skönt att sova ut! Men är fortfarande förkyld :( 
Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag nog titta på tv och bara ta det lugnt, bloggar mera senare. Puss!

Hatar att vara förkyld!!

Känner mig otroligt hängig nu och kommer verkligen inte orka vara vaken länge till. Fan vad jag hatar att vara förkyld, och speciellt det där irriterande kittlandet i näsan som gör att man vill nysa hela tiden, också går det typ aldrig att nysa, snacka om irriterande! 
Ska försöka hålla mig vaken en stund till, och om jag lyckas så kommer det ett till inlägg innan jag går och lägger mig, som förhoppningsvis kan bli lite roligare än det här inlägget. 

PUSS&KRAM!

1 Januari 2012!

Godmorgon på er kära läsare! Hoppas som sagt att ni har haft en underbar nyårsafton och att eran kväll/natt blev awesome! Själv så blir min kväll och natt både den bästa och den sämsta i mitt liv typ. 
Träffade jättemycket trevligt folk igår på stan, det är så kul att när det är sånna här stora grejer som händer, som nyår, så träffar man typ hela Hudik, och det är så roligt att få träffa alla tycker jag! 

Har ni sovit gott då? Jag har ju inte sovit så himla mycket inatt kan man ju säga, och jag är sjukt trött, och jag har blivit förkyld som fan och har vääärldens jävla huvudvärk. Ganska så jobbigt? JA! 

Bloggar mera sen, puss&kram!

GOTT NYTT ÅÅÅÅR!!!

Förlåt att jag inte bloggade igen som jag sa att jag skulle göra innan jag drog ut, men det blev stressigt, och jag blev på dåligt humör och en massa sån där skit. Så det blev bara inte av att jag bloggade. Och jag knäppte inga bilder heller, på hur jag såg ut, för jag var så stressad. 
Den här kvällen började bra, sen blev den min absolut SÄMSTA kväll på VÄLDIGT länge! Och sen blev den sjukt jävla grym igen, oslagbar helt plötsligt. Då kom det en massa glädjetårar och allt möjligt! Men nu är det lite sådär igen, men jag klarar mig, det gör jag alltid! 

Och nu har jag nyss kommit hem och är sjukt jävla trött!! Så jag tänker faktiskt säga godnatt till er kära läsare nu och jag hoppas att ni har haft en helt grym jävla kväll/natt! GOTT NYTT ÅR PÅ ER SÖTNOSAR!




RSS 2.0