Piss & PussAtt det inte finns en blogg app för androidtelefoner
Det är verkligen någonting som blogg.se borde fixa. Bara för att det är så jäkla populärt med iphones just nu, så betyder inte det att alla har en sån. Vi androidare kanske också borde få samma fördelar?! 

Att det inte finns några roliga klädaffärer i Hudik
Det är en sak som är tråkig som fan. Hade velat ha mer och roligare ställen att handla kläder på här. För som ni kanske märkt så har jag en lite speciell stil eller vad man ska säga. Kanske inte speciell, men jag brukar inte handla mina kläder på Gina eller H&M om man säger så. 

Beslutsångest
Det är någonting som jag skulle kunna pissa på hur mycket som helst. Hatar att ha beslutsångest. Har världens fetaste jävla beslutsångest nu när jag ska välja program på gymnasiet, värsta beslutsångesten jag haft känns det som just nu iallafall. Jag har fan nästan till och med beslutsångest om jag ska köpa redbull eller powerking, typ så illa är det, också slutar det typ med att jag får psyk och köper någon helt annan dricka.. Haha, okej det där var väl kanske att ta i, men jag har faktiskt en grym beslutsångest för det mesta. Jobbigt! 

MIN DATOR!!
Som fortfarande inte fungerar. HATAR DEN MEST AV ALLT JUST NU!!!!

Att det är min födelsedag snart! :D
Nu är det typ 16 dagar kvar eller något, det är ju inte alls långt ju! :o Fan vad awesome, hoppas jag får asbra presenter & att mormor bakar smörgåstårta till mig!! Haha.. Jag känner mig fan som ett litet barn när jag längtar såhär till min födelsedag, men det är ju roligt, det måste ni ju hålla med om! Men sen vet jag faktiskt inte om det blir fest eller något, får väl se! ;-) 

Att det har kommit mycket mera snö nu
Mycket mera än vad det var för nån vecka sen iallafall, då var det ju nästan inget alls, och nu är det hyffsat mycket, nu kan man iallafall åka skidor om man vill. Jag har fortfarande inte åkt något idag, men jag vill så jag måste verkligen göra det snart!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0